نشان تجارت - قارچ برش خورده : 700 گرم
شیر خشک : 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید همه کاره : 3 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات یا آب گوشت : 1 فنجان
خامه سبک : ⅓ فنجان
پنیر پارمزان : ½ فنجان
موسیر خرد شده : 1/2 فنجان
سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل تازه : 1/2 قاشق چایخوری
پاستا را مانند تمام پاستاهایی که درست می کنید برای 8 الی 10 دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.
در یک تابه روغن را کمی داغ کرده و سیر، آویشن، نمک، فلفل را کمی تفت دهید.
قارچ های خرد شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.
این کار را برای 7 الی 10 دقیقه انجام دهید تا آب قارچ ها تبخیر شود.
آردو شیر خشک را با هم مخلوط کرده و درون آب سبزیجات حل کنید.
این مخلوط را به مخلوط قارچ اضافه کرده و برای 1 دقیقه تفت دهید.
پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را از روی گاز بردارید.
در این مرحله خامه را به سس قارچ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.