کد خبر: ۶۲۴۸۹
۰۵:۰۰ -۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

راهکار وزارت نیرو برای ناترازی: برق شهرک‌های صنعتی تهران را قطع کنید!

به جای قطع برق شهرک‌های صنعتی در روز‌های کاری، برق پاساژ‌ها و مال‌ها را صبح‌ها در اواسط هفته که کمتر شلوغ هستند با اعلام قبلی قطع کنید، تا هم چرخ صنعت بچرخد هم چراغ کسب و کار سوسو بزند.

ناترازی انرژی

نشان تجارت - مهدی بستانچی رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور و انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران در ایکس نوشت:

‏امروز مسأله برق در جلسه مشترک استانداری تهران و مسئولین توانیر برگزار شد و مسئولین وزارت نیرو راهکار نبوغ‌آمیزی بیان کردند: هفته اول اردیبهشت ۱ روز قطعی برق شهرک‌های صنعتی، هفته دوم: ۲ روز، هفته سوم: ۳ روز و خرداد هم با شیب افزایشی برق شهرک‌های صنعتی قطع می‌شود.

اول: از موضع دلسوزانه استاندار تهران و شرکت شهرک‌های صنعتی استان که مخالفت جدی با این طرح داشتند، تشکر می‌کنم.

دوم: جای این کار‌های ظالمانه که تولید را تعطیل می‌کند و تبعات اجتماعی و امنیتی دارد، طرح جاهلانه تثبیت ساعت را لغو کنید و از اردیبهشت ساعت رسمی را ۱.۵ تا ۲ ساعت جلو بکشید.

سوم: به جای قطع برق شهرک‌های صنعتی در روز‌های کاری، برق پاساژ‌ها و مال‌ها را صبح‌ها در اواسط هفته که کمتر شلوغ هستند با اعلام قبلی قطع کنید، تا هم چرخ صنعت بچرخد هم چراغ کسب و کار سوسو بزند.

چهار: آقای رئیس جمهور پزشکیان! وزیر نیرو را امروز برکنار کنید حتما به نفع صنعت و مردم است. از آقای مهندس علی‌آبادی افزایش تولید برق و رفع ناترازی در نمیاید.

ناترازی انرژی

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون