کد خبر: ۴۸۵۷۷
۰۹:۳۵ -۲۲ شهريور ۱۴۰۲
شهریار حیدری، نماینده قصرشیرین مطرح کرد

اگر دولت نظرسنجی بکند، متوجه نظر واقعی مردم نسبت به خودش می‌شود

شهریار حیدری عضو کمیسیون امنیت ملی کشور می‌گوید: دولت سیزدهم در بحث چینش مدیران، ضعیف عمل کرد، یعنی افراد کم‌تجربه را وارد کارزار اجرایی کشور کردند. اکنون خیلی از جایگاه‌های بزرگ و مهم کشور به افرادی سپرده شده که اصلاً توان اداره و نظم دادن به آن مجموعه را ندارند.

شهریار حیدری

نشان تجارت - محمد آیتی: شهریار حیدری نماینده قصرشیرین در مجلس یازدهم با گلایه‌هایی از وضعیت حاکم بر اقتصاد کشور و معیشت مردم با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌توانید مهمترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* دولت سیزدهم از نگاه‌های مختلف، قابل نقد و بررسی است. هرچند دولت در حوزه دیپلماسی خارجی توفیقاتی داشته و توانسته ارتباط به نسبت خوبی با همسایگان برقرار کند و به عضویت سازمان شانگهای دربیاید یا روندی را دنبال کند که پول‌های بلوکه‌شده ایران وارد کشور شود که همه این‌ها قابل تقدیر است اما در بخش داخلی کشور، مردم به شدت نگران وضعیت معیشت، اشتغال و مسکن هستند.

*‌ به باور من، دولت هنوز یک برنامه منسجم برای نظم و انضباط مسائل اقتصادی کشور که به تبع آن، معیشت مردم هم روال بهتری را طی کند، ارائه نداده است و عدم‌کنترل قیمت‌ها نشان از عدم‌توفیق دولت در این حوزه مهم و تاثیرگذار دارد.

* مدیریت منابع، یکی از مولفه‌هایی کلیدی در اداره کشور‌هاست. در حال حاضر، ایران کمبود منابع ندارد، بلکه مشکل، مدیریت منابع است که کاملاً به چشم می‌آید. گرانی و تورم‌های بالا حکایت از فقدان مدیران کارآمد در راس بسیاری از امور دارد.

* دولت سیزدهم در بحث چینش مدیران، ضعیف عمل کرد، یعنی افراد کم‌تجربه را وارد کارزار اجرایی کشور کردند. اکنون خیلی از جایگاه‌های بزرگ و مهم کشور به افرادی سپرده شده که اصلاً توان اداره و نظم دادن به آن مجموعه را ندارند. باید یادمان باشد که دنیای امروز بر مدار علم و تجربه می‌چرخد و خالی کردن جایگاه‌های بزرگ از مدیران توانمند و روی کار آوردن افراد ضعیف، تبدیل به چالش اساسی برای کشور شده است.

* به نظر من، حالا که دو سال از عمر دولت سیزدهم گذشته و خروجی کار مشخص است، باید روال انتخاب مدیران تغییر کند و شایسته‌سالاری به طور جدی در دستور کار تصمیم‌گیران اصلی قرار بگیرد.

* دولت باید متناسب با واقعیت‌ها کار مملکت را جلو ببرد، نه شعار. این دولت گفت ما دولت مردمی هستیم و قرار بود دولتی فراگیر باشد و جا داشت که از همه نیرو‌های متخصص با افکار مختلف بهره ببرد. هرچند دولت در حال تلاش است، اما باید بپذیرد که در بخش‌های داخلی کشور، توفیقات چندانی که بتواند رضایت عمومی ایجاد کند را به دست نیاورده است.

* در دوره کاری دولت سیزدهم، هم منابع، هم درآمد‌ها و هم ارتباطات بیشتر شده است، ولی واقعاً سوال این است که چرا تورم مهار نمی‌شود؟ و چرا خیلی خبر‌های خوبی از حوزه اشتغال و مسکن به گوش نمی‌رسد؟

* دولت به صراحت می‌گوید موفق شدم تحریم‌ها را دور بزنم و از طرفی می‌گویند ما در حال فروش مازاد نفت هستیم و پول آن را هم دریافت می‌کنیم و در کنار آن، پول‌های بلوکه‌شده را هم آزاد کردیم، ولی در کف جامعه، واقعیت‌ها به گونه‌ای دیگر است و ادامه این روند، نارضایتی اجتماعی را افزایش خواهد داد.

* دولت اگر یک نظرسنجی علمی؛ نه فقط از ۱۰۰ یا ۲۰۰ نفر داشته باشد، متوجه می‌شود که مردم نسبت به عملکرد آن‌ها واقعا چه نظری دارند. این کار، یک ضرورت است، چون دولت را وادار می‌کند که حقیقت‌ها را ببیند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون