نشان تجارت - رابطه زناشویی در دوران قاعدگی در اسلام حرام است و بعضی از فقیهان ما قائل به کفاره هم هستند . و کفاره ی سنگینی هم دارد . اگر ارتباط جنسی به معنای خاص دراین دوران برقرار بشود، آفت های روحی و روانی دارد. برای خانم ها آفات جسمی بیشتری دارد. در این ایام سطح هورمون استروژن بشدت کاهش پیدا می کند و میل جنسی خانم صفر یا نزدیک به صفر می شود. به تعبیری علمی انرژی جنسی کم می شود. اگر مرد دراین حات بخواهد با همسرش ارتباط برقرار کند این کار برای خانم مطلوب نیست و نفرت پیدا می کند و خاطره ی ناخوشایندی در ذهن او شکل می گیرد و ممکن است که در آینده خانم را سرد مزاج کند .
یکی از علل اختلال جنسی و انزجار جنسی همین مسئله است . خانم ها دراین دوران از نظر وضعیت جسمی وضعیت نامناسبی دارند از جمله ضعف جسمی و خستگی زودرس و درد . خانم ها بخاطر ای مشکلات بی حوصله هستند و خیلی زود رنج هستند . گاهی خانم در این ایام حوصله ی بچه ها را هم ندارد. این حالت در خانمها بقدری نا محسوس است که بیش از نیمی از جرایم خانمها در این ایام صورت می گیرد . درغرب اگر خانمی در این ایام دچار جرم بشود در مجازات او تخفیف می دهند . میزان تصادفات خانم ها در این یک هفته ( البته برای بعضی از خانمها بیشتر یا کمتر از یک هفته است ) پنج برابر بیشتر از مواقع دیگر است . بیشترین مراجعه خانم ها به دادگاهها برای تقاضای طلاق در همین ایام است. تمام محدودیت های اسلام برای مصونیت انسان است .
آیا رابطه زناشویی در دوران قاعدگی خانم ها آفت جسمی هم دارد ؟
پاسخ – بله .ما چند نمونه از آفت جسمی این ارتباط را اشاره می کنیم . وقتی آقا با خانم در این دوران ارتباط برقرار می کند یک آسیب های بافتی در زن ایجاد می شود . درحالت عادی اگر این ارتباط از طرف مرد برقرار بشود چون ترشحاتی در بدن خانم وجود دارد ، این ترشحات آسیب های بافتی را ترمیم می کند ولی در ایام عادت ماهیانه چون این ترشحات وجود ندارد و این آسیب های بافتی ترمیم نمی شود و مشکل ایجاد می کند. ازنظر علمی هم ، این ارتباط اختلالی بنام اندومتریوز ایجاد می کند که بافت رحمی به قسمت های دیگر بدن هم کشیده بشود و خانم احساس ناراحتی در بدنش بکند یا باعث یکسری عفونت هایی در بدن می شود . این بخاطر ضررهای این ارتباط است که اسلام آنرا حرام کرده است .
این ارتباط جلوی یکسری فواید را هم می گیرد . عادت ماهیانه برای پاکی رحم ، بارداری و آمادگی شیردهی بسیار مهم است . وقتی این ارتباط در این دوران برقرار می شود جلوی این فواید گرفته می شود . حتی ممکن است در این اترابط نطفه ای بوجود بیاید گرچه از نظر پزشکی امکان بارداری خانم بسیار کم است ولی محال نیست یعنی ممکن است که این اتفاق بیفتد و ثابت شده است که اگر در این ایام نطفه ای منعقد بشود زمینه اختلال ژنتیکی در این جنین وجود دارد. مجموعه این شرایط روحی وروانی و جسمی باعث می شود که اسلام این ارتباط را حرام کرده است .
بعضی از مراجع تقلید فرموده اند که برقرار کردن ارتباط زناشویی غیر متعارف مکروه است و این عمل در ایام عادت ماهیانه خانمها کراهت شدیده دارد .اگر انسان دچار کراهت شدیده بشود یعنی انسان گناه کرده است ؟
پاسخ – خیر کراهت شدیده گناه محسوب نمی شود . اسلام یکسری از رفتارها را حرام کرده است . اگر عملی مکروه باشد گناه محسوب نمی شود. فرموده اند : هر مکروهی جایز است . منظور از مکروه این است که اگر انجام نشود بهتر است ولی جایز است . اینکه اسلام می فرماید : این عمل را در ایام عادت ماهیانه خانمها کراهت شدیده دارد بخاطر مشکلاتی است که پیش می آورد .
این عمل غیر متعارف باعث درد در ستون فقرات ، کمر درد ، اختلالت معده ای تخلیه ای و بواسیر در خانم ها می شود و باعث عفونت موضعی در دستگاه دفع ادرار در آقایان (بخاطر میکروب ها وانگل ها) می شود . اینها جزو آفت هاست . الان ثابت شده است که اگر این کار ادامه پیدا بکند مرد کنترل خودش را از دست می دهد . و دچار اطفاء زودرس می شود که این هم خودش اختلال است .
اگر اسلام اجازه نمی دهد که آقایان در ایام عادت به خانم هایشان نزدیک نشوند . پس تکلیف آقایان برای رفع نیازهایشان چه می شوند ؟
پاسخ – افرادی که متشرع هستند قطعا به حرف اسلام و خدا گوش می دهند زیرا نمی خواهند کار حرام انجام بدهند. حالا ممکن است سوال این باشد که ما فرد متشرعی هستیم و می خواهیم گناه هم نکنیم پس تکلیف ما چیست ؟ اگر شما فرد متشرع و معتقدی هستید توصیه ما این است که در این ایام از همسرتان درخواستی نداشته باشید .
یعنی خودتان را کنترل کنید . در یک ماه هم زن و هم مرد استراحت جنسی نیاز دارند . این کار خدا هم حکمت دارد . در این یک هفته که زن خیلی کلافه است آقایان نه تنها نباید درخواست جنسی داشته باشند بلکه باید توجه بیشتری به خانم بکنند . خانمی گفته بودند که در این ایام شوهر من با من قهر است و حتی بسترش را از من جدا می کند . شما باید در این ایام با توجه به وضعیت روحی خانم ها بیشتر به آنها برسید ، نسبت به آنها مهربانی و عطوفت داشته باشید ، ارتباطات عاطفی برقرار بکنید ، به آنها امید بدهید ، به آنها در کارهای خانه کمک کنید ، از آنها توقع زیادی نداشته باشید و به آنها کمک کنید . ممکن است که مردی بگوید من توان این را ندارم که از نیازهای جنسی ام بگذرم ومی خواهم ارتباط برقرار بکنم ، اگر آقایی می خواهد این کار را انجام بدهد حتما باید این عمل به شکل دوران عقد باشد .
در این ایام نظافت وجود ندارد و آلودگی وجود دارد ، بنابراین یک حالت اشمئزاز به دو طرف و به ویژه آقا دست می دهد و ممکن است که خانم از چشم آقا بیفتد و بعدا سردی هم در مرد ایجاد بکند. پس اگر شما مقید و تشرع هستید باید مراعات کنید . یک وقت ممکن است که اگر نیاز مرد با همسرش برآروده نشود مرد به خطا برود و به انحراف اخلاقی کشیده بشود ، اگر این چنین باشد ارتباط باید به شکل دوران عقد باشد . ملاک دین حلال و حرام الهی است . یعنی اگر شما دچار حرام نشوید محدودیتی در ارتباط با همسرتان وجود ندارد.