نشان تجارت - ناصر مدیحی طامه به تشریح کارکرد تعزیرات در مبارزه با گران فروشی پرداخت و گفت: با همراهی نائب رئیس اتاق اصناف از کشتارگاهها و مرغداریها بازدید و درک تولیدکنندگان را شناختیم و به ستاد تنظیم بازار در دولت هم اعلام کردیم، ولی ظاهرا گوش شنوایی نبود.
وی افزود: ما از مسئولان ذی ربط خواستیم با ما به کف خیابان بیایند و صحبتهای مردم را بشنوند و تخلف را از نزدیک ببینند تا بدانند چگونه باید با متخلفان برخورد کنند.
مدیحی طامه با اشاره به ایجاد قرارگاه مرغ و، اما و اگرهای فراوانی که از آذرماه نسبت به بحث مرغ و تخم مرغ مطرح بود، اظهار کرد: مرغداران دغدغههای بسیاری دارند، چون با موجود زنده طرف هستند، چون نمیتوان همزمان با جوجه ریزی، منتظرِ نهاده هم ماند!
وی با ذکر مثالی از یکی از گشتهای شهرستان که از سه مرغداریِ متعلق به یک نفر بازدید کرده است، گفت: این فرد ۵ میلیارد تومان سرمایه گذاشته است و نمیتواند منتظر باشد تا نهاده برسد؛ پس باید نهاده را از بازار آزاد تهیه کند.
مدیحی طامه با اعلام اینکه واردات همه نهادهها کاملا دولتی است و معنا و مفهوم بازار آزاد در این بین، چیزی جز رانت و رانت بازی نیست، تصریح کرد: در حوزه رقابت قیمت مرغ به زیر ۳۰ تومان میرسد، ولی مرغداران میگویند، برای رساندن بارِ نهاده، مبلغی اضافهتر از بارنامه از انها طلب میشود.
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات در مصاحبه با رادیو گفتگو، ابراز امیدواری کرد با توجه به شناختی که از رئیسی وجود دارد، دولت جدید درد تولیدکنندگان را بشناسد و حتما مسئولانِ سیستمی، پس از گذرانِ یک آزمون تاییدیه، برای مدیریت گمارده شوند.
مدیحی طامه با اشاره به اینکه با وجود ثبات نسبی در قیمت دلار، چه اتفاقی افتاده است که نهادهها تا حد بالایی گران شده است، افزود: سازمان حمایت، اصلیترین دستگاه ناظر است، ولی متاسفانه تا امروز به هیچ کجا جوابگو نبوده است.
وی اضافه کرد: حتی آقای تابش به عنوان بالاترین مقام در سازمان حمایت بخشنامهای صادر کرده است که کارشناسان صمت و بازرسان اصناف حق تهیه گزارش از فروشگاههای زنجیرهای را ندارند؛ چراکه میخواهند گزارش تخلف را ابتدا آنالیز کرده و سپس به تعزیرات ارائه دهند!