نشان تجارت - حتی با تجربهترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا بدمزه شود. قبل از اینکه غذایتان را دور بریزید، چند ترفند زیر را به کار برید. ممکن است، طعم غذایتان را بهبود بخشد.
اگر غذایتان را به اشتباه خیلی ترش کردید، با افزودن کمی جوش شیرین و یا شکر به آن از میزان اسیدی و یا ترشی آن بکاهید.
برای برطرف کردن غذایی که بسیار شیرین شده است، به آن کمی لیموترش و یا سرکه بزنید. چربیهایی مانند روغن زیتون یا کره نیز میتوانند طعم شیرین غذا را برطرف کنند.
سبزیجاتی که بیش از حد پخته شدهاند را میتوانید به شکل پوره درآورده و به آنها کمی نمک، روغن زیتون و یا کره بزنید. همچنین سبزیجات پوره شده را میتوان با کمی عصاره مرغ و کمی خامه، به صورت سوپ درآورد.
آب بیشتر به غذا بزنید و یا کمی شکر یا سرکه به آن بیفزایید. گاهی اوقات هم میتوانید از سیب زمینی پوست کنده و یا سس برای برطرف کردن شوری غذا استفاده کنید.
پاستا و یا ماکارونی بیش از حد پخته و نرم شده را با روغن زیتون، تفت دهید تا کمی سفت شود و خود را بگیرد. سپس برای طعم بهتر، به آن پنیر پارمسان بیفزایید.
گاهی اوقات هنگام آماده سازی خمیر، مواد آن به صورت گلوله در میآید، برای برطرف کردن آن، میتوانید گلوله خمیر را از الک بگذارنید و صاف کنید.
نانهای خشک را میتوانید با زدن یک لایه کره یا روغن زیتون به روی آنها و قرار دادنشان در فر با دمای ۱۶۳ درجه سلسیوس، ترد و قابل خوردن نمایید. حتی میتوانید این نانها را به همراه سوپ، مصرف کنید. یا میتوانید آنها را به شکل سوخاری درآورید.
وقتی مرغ بیش از حد میپزد، میتوانید آن را به ورقههای نازک برش زده و با روغن زیتون، ریحان، آویشن، ترخون و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. به مرغ، سس و سبزیجات سالاد زده و آن را به صورت سالاد مرغ مصرف کنید.
این میوهها را نیز میتوانید با وانیل و یا آب لیمو، قابل خوردن نمایید. کمی شکر و دارچین به آنها زده و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردید، مصرف کنید.
برگهای کهنه کاهو را میتوانید با قرار دادن آنها در آب اسیدی شده به مدت ۲۰ دقیقه، دوباره با طراوت کنید. برای درست کردن آب اسیدی، کمی سرکه، یا لیموترش به آب خنک بیفزایید.
اگر کیکتان سوخت، به آرامی و با کاردی تیز، تمام لایه سوخته کیک را بردارید و سپس آن بخشها را با خامه بپوشانید.