نشان تجارت - رای گیری برای انتخاب رئیس فدراسیون که به دور دوم رای گیری کشیده شده بود به نفع شهاب الدین عزیزی خادم به پایان رسید. در دور اول عزیزی خادم با ۳۵ رای بیشترین آرا را از آن خود کرد و کیومرث هاشمی ۳۵ را به خودش اختصاص داد. این در حالی است که سردار آجرلو و علی کریمی هر کدام ۱۸ و ۹ رای آوردند.
با شروع رای گیری در دور دوم عزیزی خادم ۴۹ رای از ۸۷ رای را به خودش اختصاص داد تا برای ۴ سال ریاست فدراسیون فوتبال را برعهده بگیرد. کیومرث هاشمی هم ۳۸ رای را در دور دوم به خودش اختصاص داد.
خادم سابقه ریاست هیأت مدیره باشگاههای سایپا و پیکان را هم داشته است. او همچنین سابقه عضویت در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال را نیز در کارنامه خود دارد. شهاب الدین عزیزی خادم علاوه بر هیات مدیره باشگاه سایپا، در شرکت پتروشیمی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی شازند نیز عضو هیات مدیره است. عزیزی خادم در شرکت ورزشی ایران خودرو و شرکت بین الملی ساختمان و صنعت ملی و شماری از خودروسازان نیز سابقه حضور در هیات مدیره دارد.
عزیزی خادم در اول بهمن ۱۳۵۶ در پلدختر لرستان به دنیا آمد و علاوه بر اینکه رییس هیات مدیره شرکت پتروشیمی امیرکبیر است سابقه عضویت در هیات رییسه فدراسیون فوتبال را از اسفند ۹۰ تا اردیبهشت ۹۵ را در کارنامه دارد.
در سال ۱۳۹۵ هم او یکی از شانسهای اصلی رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال به جای مهدی تاج بود که به خاطر بندهای اساسنامه قبلی فدراسیون فوتبال در قسمت سوابق مدیریتی در لحظه آخر صلاحیت او برای شرکت در انتخابات احراز نشد.
عزیزی خادم همان سال سبد رای خود را به مهدی تاج داد. قرار بود پس از رییس شدن تاج، عزیزی خادم دبیرکل فدراسیون فوتبال شود که، چون این اتفاق نیفتاد عزیزی خادم و تاج وارد یک تقابل شدند که اوج این تقابل در انتخابات هیات رییسه در سال ۹۵ بود که عزیزی خادم و اسلامیان در یک انتخابات جنجالی به مصاف هم رفتند و، چون آرای انتخابات روی وایت برد شمارش نشد، عزیزی خادم صحت انتخابات را زیر سوال برد، اما در نهایت این محمود اسلامیان بود که به هیات رییسه راه یافت.