نشان تجارت - مرتضی ضامنی گفت: از سال ۸۶ به دنبال قانون هدفمندسازی یارانه ها، ۵۰ درصد حق بیمه رانندگان تاکسی در حوزه درون شهری و برون شهری برعهده دولت گذاشته شد و تا سال ۹۲ فهرست بیمه تاکسیرانان بروزرسانی میشد، اما به علت اینکه از سال ۹۲ به بعد بروزرسانی صورت نگرفت سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد به علت نداشتن اعتبار کافی قادر به پذیرش و بیمه کردن رانندگان جدید تاکسی نیست.
وی اضافه کرد: پس از سال ۹۲ با پیگیریهای صورت گرفته درخواست شد فهرست رانندگان تاکسیرانی بروزرسانی شود، زیرا یک سری از افرادی که از ابتدا نامشان به عنوان تاکسیران در فهرست بیمه ارسال شده بود؛ تاکسیران نبودند و تعداد دیگری نیز در طول زمان از شغل رانندگی خارج شده بودند، اما همچنان در فهرست بیمه قرار داشتند.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری گفت: در نهایت سال گذشته سازمان تامین اجتماعی فرآیند حذف و اضافه در فهرست بیمه رانندگان را پذیرفت و در تفاهم نامهای میان سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور و سازمان تامین اجتماعی فهرست بیمه افراد در اختیار اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری قرار گرفت.
وی افزود: پس از پالایش صورت گرفته مطابق با بانکهای اطلاعاتی موجود در وزارت کشور، حذف و اضافه افراد نهایی شد و در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.
ضامنی ابراز امیدواری کرد: سازمان تامین اجتماعی در تسریع روند بیمه تاکسیرانان براساس فهرست جدید اهتمام ورزد تا مشکل چندین ساله رانندگان در بخش بیمهای برطرف شود.
وی تصریح کرد: اگر این مشکل برطرف و فهرست بیمه سازمان تامین اجتماعی نیز قبول و نهایی شود از این تعدادی که تحت عنوان راننده تاکسی از بیمه استفاده میکردند کاسته خواهد شد و با اعتبار موجود میتوان همه رانندگان تاکسی را بیمه کرد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری افزود: فهرست پایش شده رانندگان تاکسی به سازمان تامین اجتماعی ارسال شده است و امیدواریم این سازمان هرچه سریعتر مشکل بیمهای رانندگان را حل کند.