کد خبر: ۶۵۸۵۷
۱۸:۳۵ -۱۶ مرداد ۱۴۰۴
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی مطرح کرد

تولید برق نیروگاه‌های حرارتی ۵.۶ درصد افزایش یافت

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: برای پیک مصرف برق تابستان امسال از طریق اجرای پروژه‌های رفع محدودیت تولید واحدهای بخاری، ارتقای توان تولید واحدهای گازی و بهره‌برداری از واحدهای جدید نیروگاهی حدود چهار هزار مگاوات ظرفیت جدید به نیروگاه‌های حرارتی افزوده شده است.

ناصر اسکندری

نشان تجارت - به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، ناصر اسکندری در گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به اینکه نیروگاه‌های حرارتی بیش از ۹۳ درصد تولید برق کشور را بر عهده دارند، افزود: میزان تولید این واحدها در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵.۶ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: برای افزایش آمادگی این نیروگاه‌ها به منظور تولید برق پایدار و حداکثری در پیک تابستان امسال بیش از ۱۰۲ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و بهینه‌های نیروگاه‌های حرارتی انجام شده است که اجرای این پروژه‌ها موجب شده تا این واحدها در تابستان امسال با آمادگی بالای ۹۸ درصد در حال فعالیت باشند.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی تاکید کرد: همراهی مردم در تامین برق کشور بسیار موثر بوده و امیدواریم در ادامه نیز با صرفه‌جویی در مصرف بتوانیم سوخت مصرفی نیروگاه‌ها به عنوان منابع و ثروت‌های اصلی کشور را برای آیندگان حفظ کنیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون