کد خبر: ۶۸۵۱۴
۱۶:۱۳ -۰۳ آبان ۱۴۰۴
پس از انجام تعميرات میان‌دوره‌ای

واحد ۴۴۰ مگاواتی نيروگاه نكا به مدار تولید بازگشت

واحد دو بخار نيروگاه شهيدسليمي نكا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعميرات میاندوره‌ای به شبکه سراسری برق كشور پیوست.

تعمیرات در نيروگاه نكا

نشان تجارت - به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، عبدالرضا محمودی رستمی، مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا با اعلام این خبر، افزود: این واحد براساس برنامه زمانبندی و به منظور افزایش آمادگی برای تولید پایدار انرژی در زمستان و تابستان سال آینده از مدار تولید خارج و پس از ۱۶ روز فعالیت فشرده تعميراتی به شبکه سراسری بازگشت.

وی همچنین از اجرای ۱۷ برنامه تعمیراتی برای ارتقای آمادگی واحدها در فصل جاری تعمیرات نیروگاهی خبر داد و گفت: بدلیل ضرورت آمادگی حداکثری و دائمی واحدها برای تأمین پایدار انرژی مورد نیاز شبکه، پس از سپری شدن پیک مصرف تابستان در آغازین روزهای مهرماه،  فعالیت های تعمیراتی نیروگاه آغاز شد و به موازات انجام هفده برنامه تعمیراتی پیش بینی شده، پروژه های رفع محدودیت و بازیابی توان عملی واحدها تا اواخر اردیبهشت ماه سال آینده اجرا خواهد شد.

محمودی رستمی با سخت و دشوار توصیف کردن تعمیرات، نگهداری و بهره برداری واحدهای نیروگاه نکا، گفت: از عمر واحدهای نیروگاه ۴۵ سال می گذرد و تجهیزات آن بدلیل عمر بالا و کارکرد زیاد فرسوده شدند و حفظ آمادگی آن به کار و تلاش بیشتری نیازمند است لذا با وجود همه مشکلات، عزم و اراده همکاران ما بر این است که به عنوان یک سرباز نظام و خادم ملت با تلاش مضاعف نگذارند خللی در تولید پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان بوجود بیاید.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا همچنین ضمن تقدیر از همراهی و سعه صدر همه هموطنان عزيز با خادمانشان در صنعت برق در زمینه مدیریت مصرف اظهار داشت: در دنیای صنعتی امروز برق کالایی بسیار ارزشمندی است که با دشواری و صرف هزینه زیادی تولید می شود اما متأسفانه در کشور ما شدت مصرف انرژی در مقایسه با استانداردهای جهانی بسیار بالاتر است و برای فائق آمدن بر چالش هدر رفت سرمایه های ملی ضمن اینکه لازم است همه هموطنان مصارف خود را مدیریت کنند و همه دستگاه ها و نهادهای مسئول مانند صدا و سیما و آموزش و پرورش باید در کنار آموزش سایر مهارت های زندگی، در زمینه ترویج فرهنگ بهینه سازی مصرف انرژی نیز اهتمام بیشتری داشته باشند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون