کد خبر: ۶۷۸۷۲
۰۹:۴۵ -۱۶ مهر ۱۴۰۴

بازدید مدیرعامل برق حرارتی از نیروگاه‌های زاهدان

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی از نیروگاه دولتی ۳۶۸ مگاواتی گازی و زمین محل احداث نیروگاه دولتی ۵۴۶ مگاواتی سیکل‌ترکیبی شهر زاهدان بازدید کرد.

بازدید مدیرعامل برق حرارتی از نیروگاه‌های زاهدان

نشان تجارت - به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، ابوالفضل عسگری در جریان این بازدید ضمن بیان اولویت احداث نیروگاه سیکل‌ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی زاهدان جهت پایداری شبکه و رفع ناترازی برق استان سیستان‌وبلوچستان و با توجه به آماده بودن تمامی زیرساخت‌های لازم برای احداث این نیروگاه، بر برگزاری هر چه سریعتر مناقصه این نیروگاه جهت انتخاب پیمانکار اصلی برای شروع فعالیت‌های اجرایی و سنکرون یک واحد گازی آن با شبکه سراسری در پیک سال ۱۴۰۵ تاکید کرد.

وی همچنین با حضور در ساختمان‌های شرکت تولید نیروی برق زاهدان و شرکت مدیریت تولید نیروی برق استان سیستان و بلوچستان و دیداری صمیمانه با کارکنان و پرسنل آن‌ها، ضمن تقدیر از عملکرد قابل قبول این شرکت‌ها در طول سال‌های گذشته، بر تکمیل قسمت‌های باقیمانده در بخش مشترکات نیروگاه مقیاس متوسط زاهدان توسط پیمانکار تاکید کرد.

همچنین در حاشیه این بازدید، سالن ورزشی نیروگاه گازی زاهدان به مساحت ۴۵۰ متر مربع نیز افتتاح شد.

گفتنی است، نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی سیکل‌ترکیبی زاهدان شمال دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی است که با پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصدی ایستگاه گاز و ۷۵ درصدی انشعاب گاز و اجرای کامل دیوار پیرامونی نیروگاه، سیستم آبرسانی داخلی، ساختمان اداری موقت و ایستگاه پمپاژ آب دارای پیشرفت کلی اجرایی ۳.۵ درصدی می‌باشد و تمامی مجوزات و مطالعات لازم جهت اجرای آن انجام پذیرفته است.

ضمنا نیروگاه گازی ۳۶۸ مگاواتی زاهدان شامل ۸ واحد گازی قدیمی ۲۵ مگاواتی و چهار واحد گازی جدید ۴۲ مگاواتی است که یک واحد ۴۲ مگاواتی آن تحویل دائم گشته و سه واحد ۴۲ مگاواتی آن نیز با شبکه سراسری سنکرون و با پیشرفت کلی ۹۱.۲۵ درصدی تحویل موقت شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون