کد خبر: ۴۵۹۸۵
۱۳:۰۰ -۲۶ بهمن ۱۴۰۱

نماینده اصولگرا: مردم می‌گویند صد رحمت به پدر و مادر روحانی

علی رضایی می‌گوید: دولت تا الان در خصوص مسائل اقتصادی، پاسخگو نبوده، چون تا امروز ۵۰ تا ۶۰ نشست با کارشناسان و مسئولان داشته، ولی قیمت دلار هر روز بالاتر می‌رود و مردم می‌پرسند چرا پراید ۳۰۰ میلیون تومان شد؟ این چرا‌ها باید جواب داده شود، چون مسائل اقتصادی روی همه جوانب کشور تاثیر می‌گذارد.

علی رضایی

نشان تجارت - محمد آیتی: علی رضایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره عملکرد اقتصادی دولت ابراهیم رئیسی به رویداد۲۴ می‌گوید: واقعیت این است که تا دیروز، مردم به خاطر نابسامان بودن وضعیت اقتصادی کشور از آقای روحانی به شدت ناراحت بودند، ولی الان می‌گویند صد رحمت به پدر و مادر روحانی. پس این نشان می‌دهد که نارضایتی در این دولت نسبت به قبل، بسیار بیشتر شده است. بخشی از این نارضایتی که به واسطه اوضاع اقتصادی کشور در جامعه شکل گرفته به خاطر ساختار اقتصاد مملکت و بخشی به خاطر سوءمدیریت و بخشی هم به خاطر این است که افراد، سر جای خودشان قرار ندارند.

نماینده کنگاور می‌گوید: به دلسوزی آقای رییس جمهور اعتقاد دارم و ایشان در حال تلاش برای رفع مشکلات موجود است، ولی‌ ای کاش آقای رئیسی و کابینه‌اش از سر دلسوزی، زودتر به حرف و پیشنهادهای مجلس توجه می‌کردند و حداقل اوضاع را در حوزه اقتصادی ترمیم می‌کردند. اگر وزرای تصمیم‌گیر به موقع از کارشناسان اقتصادی مشورت می‌گرفتند، امروز وضعیت قیمت و بازار ارز تا این اندازه آشفته نبود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: رویکردهای دستوری هیچ‌وقت جواب نمی‌دهد و نمی‌تواند تابعی از نظام عرضه و تقاضا باشد، چون عرضه و تقاضا نرخ را تعیین می‌کنند. مثلاً امشب گروهی دور هم می‌نشینند و می‌گویند فردا، قیمت دلار ۲۸۵۰۰ تومان بشود، این که نشد تصمیم‌گیری مهم و مثبت در حوزه اقتصاد.

رضایی می‌گوید: چندی پیش با آقای میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور صحبت می‌کردیم، نه بنده و نه نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی، مبنای علمی، کارشناسی و فنی ایشان را در خصوص قیمت‌گذاری ۲۸۵۰۰ تومانی دلار، اصلاً متوجه نشدیم.

وی می‌گوید: ما به آینده خوشبین هستیم و آینده روشن است، ولی باید بپذیریم که به یک عده زیادی از جامعه فشار سخت و سنگین اقتصادی وارد شده و در حال اذیت شدن هستند و سفره‌هایشان کوچک نشده، بلکه برای برخی از مردم اصلاً سفره‌ای وجود ندارد. دولت هم می‌خواهد کمک کند، ولی این ماهی دادن است و نه یاد دادن ماهی‌گیری؛ درست این است که مردم یاد بگیرند با این وضعیت بد اقتصادی چگونه زندگی کنند.

نماینده کنگاور می‌گوید: دولت تا الان در خصوص مسائل اقتصادی، پاسخگو نبوده، چون تا امروز ۵۰ تا ۶۰ نشست با کارشناسان و مسئولان داشته، ولی قیمت دلار هر روز بالاتر می‌رود و مردم می‌پرسند چرا پراید ۳۰۰ میلیون تومان شد؟ این چرا‌ها باید جواب داده شود، چون مسائل اقتصادی روی همه جوانب کشور تاثیر می‌گذارد.

رضایی می‌گوید: دولتی‌ها اول گفتند تورم ۶۰ درصد است و الان می‌گویند خوشبختانه ۵۰ درصد شده است. یک کارمند با خودش می‌گوید مگر حقوق مرا ۵۰ درصد افزایش داده‌اید؟ حال اگر حقوق افزایش یابد، تورم هم بیشتر می‌شود، یعنی هرچه حجم نقدینگی بیشتر باشد باعث گرانی و نارضایتی بیشتری می‌شود و باید بانک مرکزی اسکناس چاپ کند که این امر منجر به تورم و نقدینگی بالا می‌شود. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: کسانی که در دولت فکر می‌کنند می‌توانند کاری کنند باید سریع‌تر تصمیم بگیرند تا نارضایتی در جامعه از این چیزی که می‌بینیم، بیشتر نشود. اگر دولت با همین فرمان پیش برود نارضایتی در پایان چهار سال کاری دولت سیزدهم، حتماً خیلی بیشتر می‌شود. دولت باید تا دیر نشده هرچه زودتر جلوی ضرر را بگیرد، چون هر موقع جلوی ضرر را بگیریم، منفعت است.

او می‌گوید: مردم ما، مردمان خوب، ولایی و انقلابی هستند و هرجا نیاز به حضور مردم بود، لبیک گفتند. پس ما چرا به مردم کمک نکنیم؟ دیروز نماینده‌ای می‌گفت که شما به دنبال اصلاح قانون انتخابات هستید آیا مردم رمقی دارند و پای صندوق‌ها می‌آیند؟ ما می‌گوییم بله می‌آیند. هر موقع پای منافع ملی وسط باشد، مردم حمایت می‌کنند و هر موقع رهبری از مردم دعوت کند، مردم باز هم می‌آیند. مردم همیشه در مقابل دشمن، اتحاد و همبستگی و تعصب و غیرت ایرانی بودن خود را نشان داده‌اند و با وجود هر مشکلات اقتصادی، باز هم پای کار هستند، ولی ما نباید از این خوب بودن مردم سوءاستفاده کنیم و خودمان را به خواب بزنیم. ما ادعا داریم که می‌توانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، پس بیاییم نشان دهیم.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
هاها
|
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۸
0
0
رئیسی که خیلی داره خوب کار میکنه ما اشتباه تحلیل میکنیم
آخرین اخبار
گوناگون