نشان تجارت - سید مهدی میرزا امین افزود: تعطیلی تالارها و رستورانها نیز در کاهش مصرف گوشت گوساله و رکود در بازار بسیار تاثیر گذار بوده است.
وی با بیان اینکه عدم برگزاری مراسم افطاری در کاهش مصرف گوشت در بین مردم نیز تاثیرگذار بوده است، گفت: کاهش قدرت خرید مردم در رکود فروش گوشت قرمز در واحدهای صنفی عضو این اتحادیه و کاهش مصرف در بین مردم بسیار موثر بوده است.
نایب رئیس اول اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران در پاسخ به سوال خبرنگار بازار مبنی بر اینکه روازنه به طور متوسط یک واحد صنفی چقدر گوشت گوساله میفروشد، گفت: هم اکنون به طور متوسط یک واحد صنفی ما در تهران بین ۳۰ تا ۴۰ کیلوگرم گوشت گوساله میتواند، بفروشد.
این مقام مسئول در اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران یادآور شد: البته میزان فروش گوشت قرمز به تعداد قصابیها در معابر تهران نیز بستگی دارد، زیرا در خیابانی که ۴ قصابی دارد با خیابانی که ۱۵ واحد صنفی آن قصابی هستند، میزان فروش آنها با یکدیگر متفاوت است و هرچه تعداد بیشتر باشد فروش کمتر خواهد بود.
هیچ کمبودی در بازار گوشت قرمز کشور وجود ندارد، اما افزایش قیمت سبب شده که مردم توان خرید نداشته باشند و معمولا با پرداخت حقوق کارکنان دولت فروش واحدهای صنفی ما از ۲۷ هر ماه آغاز تا پنجم ماه بعد ادامه دارد و مابقی روزها عموما فروشی وجود ندارد و یا بسیار کمتر است.
میرزا امین در پاسخ به سوال خبرنگار بازار در خصوص کمبود گوشت قرمز در بازار، گفت: هیچ کمبودی در بازار گوشت قرمز کشور وجود ندارد، اما افزایش قیمت سبب شده که مردم توان خرید نداشته باشند و معمولا با پرداخت حقوق کارکنان دولت فروش واحدهای صنفی ما از ۲۷ هر ماه آغاز تا پنجم ماه بعد ادامه دارد و مابقی روزها عموما فروشی وجود ندارد و یا بسیار کمتر است.
قیمت هر کیلو لاشه گوساله در میادین ۱۰۵ هزار تومان است که قیمت آن با تمیز کردن چربی و استخوان به ۱۲۵ هزار تومان افزایش مییابد.
نایب رئیس اول اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران اظهار داشت: هم اکنون همکاران ما هر کیلو لاشه گوشت گوساله را در میادین ۱۰۵ هزار تومان میخرند که با تمیز کردن چربی و استخوان آن قیمت آن به ۱۲۵ هزار تومان میرسد و با سود بیش از ۱۰ درصدی هم اکنون قیمت گوشت لخم گوساله ۱۴۵ هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت چرخ کرده در حضور مشتری ۱۲۵ هزار تومان است.
قیمتی که اتحادیه به اتاق اصناف و سایر مراجع قانونی اعلام کرده ۱۴۵ هزار تومان است، اما ممکن است در برخی از مناطق تهران به سفارش مشتری گوشت پاک کردهای را فروشندگان آماده کنند که قیمت آن بیشتر از ۱۴۵ هزار تومان باشد.
نایب رئیس اول اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران در پاسخ به سوال خبرنکار بازار مبنی بر اینکه در قیمت گوشت گوساله هم اکنون دربرخی از واحدهای صنفی در تهران بیشتر از ۱۴۵ هزار تومان است، گفت: قیمتی که اتحادیه به اتاق اصناف و سایر مراجع قانونی اعلام کرده ۱۴۵ هزار تومان است، اما ممکن است در برخی از مناطق تهران به سفارش مشتری گوشت پاک کردهای را فروشندگان آماده کنند که قیمت آن بیشتر از ۱۴۵ هزار تومان باشد.
میزرا امین بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت کالاها، قیمت گوشت قرمز در کشور زیاد نیست، اما کاهش قدرت خرید مردم و کم شدن مصرف گوشت قرمز در بین خانواده ها، میزان فروش در بین واحدهای صنفی عرضه کنندگان گوشت گوساله و حتی گوسفند را به رکود برده است.