کد خبر: ۲۳۵۸۲
۱۴:۱۰ -۲۹ بهمن ۱۳۹۹
معین الدین سعیدی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه بانک مرکزی هیچ سیاست مشخصی در زمینه حمایت از صادر کنندگان واقعی ندارد.

سیاست‌های بانک مرکزی در بخش صادرات

نشان تجارت - معین الدین سعیدی با اشاره به چالش‌های صادرات در کشور و سنگ اندازی برخی از دستگاه‌ها در این زمینه گفت: در سالی که مزین به جهش تولید بود باید به امر صادارت بیش از این‌ها توجه می‌شد، اما متاسفانه حمایت جدی از صادرکنندگان صورت نپذیرفت.

این نماینده مجلس اظهارداشت: ما حتی در بحث صادرات از بازارچه‌های مرزی خودمان هم به خوبی استفاده نکردیم و متاسفانه این بازارچه‌ها تبدیل به سکوی واردات شده اند.

سعیدی بیان داشت: به اعتقاد بنده در بحث مناطق آزاد هم باید مقداری نگاه‌ها متفاوت‌تر از گذشته می‌شد و روال کار به گونه‌ای پیش می‌رفت که بیشتر صادرات محور باشند که متاسفانه این اتفاق هم رخ نداده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه این مسئله بسیار مهم است که ما در بحث صادرات محصولاتی را صادر کنیم که کیفیت لازم را داشته باشند، بیان داشت: عدم کیفیت محصولات صادر شده حتی می‌تواند به قیمت از بین رفتن اعتبار آن محصول ایرانی در جهان باشد که متاسفانه نظارت جدی بر تولید محصولات صادراتی نبوده و گا‌ها بازار‌های مصرف از این محصولات ناراضی بوده اند که این مسئله هم به خودی خود باعث چالش در بخش صادرات شده است.

وی با اشاره به رویکرد ضعیف دستگاه‌هایی از جمله گمرک و بانک مرکزی در ایجاد چالش در امر صادرات بیان داشت: متاسفانه بانک مرکزی هیچ سیاست مشخصی در زمینه حمایت از صادر کنندگان واقعی ندارد.

سعیدی بیان داشت: قطعا دولت‌ها دوست دارند بیش از آنکه به صادرات بپردازند، به واردات توجه کنند چراکه این راه یکی از بی دردسر‌ترین راه‌ها است. به عنوان مثال در حال حاضر ۱۹ میلیون تن نهاد‌های دامی به کشور وارد می‌شود، این در حالی است که کشور ما با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی خود، می‌تواند به طور کل این نهاد‌های دامی را تامین و حتی صادر کندکه باید به این بخش توجه جدی شود.

منبع: بازار
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
گوناگون