کد خبر: ۷۳۰۴۲
۰۲:۱۳ -۲۱ اسفند ۱۴۰۴

کسری بابت تامین گندم واحد‌های نانوایی نداریم

رئیس کارگروه آرد و نان وضعیت تولید آرد را مطلوب دانست و گفت: با توجه به ذخایر مطلوب گندم، کمبودی در تامین آرد واحد‌های خبازی نداریم.

کسری بابت تامین گندم واحد‌های نانوایی نداریم

نشان تجارت - محمدجواد کرمی رئیس کارگروه آرد و نان گفت: برای سال آینده رقمی بالغ بر ۵۰۰ همت یارانه برای آرد و نان مصوب شده که براین اساس یارانه این حوزه کاملا تامین است.

به گفته وی، بنده معتقدم که پرداخت یارانه باید به انتهای زنجیره مصرف کننده صورت بگیرد تا رقابت میان واحدهای نانوایی شکل بگیرد.

کرمی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت تولید آرد و گندم و نان مطلوب است به طوریکه سیلوها مملو از گندم و کارخانجات آرد به میزان نیاز کل کشور گندم دارند.

رئیس کارگروه آرد و نان با بیان اینکه ۹۵ هزار واحد نانوایی در سطح کشور مشغول فعالیت هستند، افزود: بنابر آمار نزدیک ۷۲ هزار واحد یارانه ای هستند که از گندم ۹۰۰ تومانی استفاده می کنند و مابقی آزادپز هستند.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیون تن گندم مورد نیاز واحدهای خبازی است، گفت: تامین آرد واحدهای نانوایی از طریق سامانه جامع آرد صورت می گیرد که این سامانه در اختیار بازرگانی دولتی است و تمامی واحدهای نانوایی از این سامانه آرد خریداری می کنند، برای هر واحد صنفی سهمیه ای در نظر گرفته شده است که خوشبختانه مشکلی در تامین و توزیع آرد نداریم. گفتنی است ذخایر استراتژیک شرایط مطلوبی دارد و در این حوزه هیچ گونه کمبودی نداریم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون