کد خبر: ۶۱۴۳۷
۱۸:۳۰ -۲۲ اسفند ۱۴۰۳

ضرب‌وشتم وحشیانه یک دانش‌آموز توسط ناظم مدرسه

سال‌هاست تنبیه بدنی در سیستم آموزش‌وپرورش جایی ندارد و بر اساس آیین‌نامه اجرایی مدارس، تنبیه بدنی و سورفتار با دانش‌آموزان به هر دلیلی ممنوع است. با این حال، این ممنوعیت قانونی همچنان در برخی مدارس جدی گرفته نمی‌شود و هر چند وقت یک‌بار، خبر تنبیه بدنی یا ضرب‌وشتم دانش‌آموزان از سوی مسئولان مدرسه به گوش می‌رسد.

تنبیه دانش‌آموز

نشان تجارت - روز یکشنبه ۱۹ اسفندماه، یک دانش‌آموز کلاس چهارمی اهل مشهد، در حیاط مدرسه از سوی ناظم مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد. به گفته مادر این دانش‌آموز، کیان آن روز پس از بارش باران در حیاط مدرسه مشغول بازی کردن بوده و در همین حین چند قطره آب روی لباس ناظم مدرسه پاشیده می‌شود. ناظم با عصبانیت به کیان لگد می‌زند و حتی او را پرت می‌کند. در نتیجه این برخورد، استخوان ران پای چپ کیان می‌شکند و لگن او جابه‌جا می‌شود. هرچند والدین این دانش‌آموز از ناظم شکایت کرده‌اند، تاکنون پیگیری از سمت آموزش‌وپرورش صورت نگرفته است.

سال‌هاست تنبیه بدنی در سیستم آموزش‌وپرورش جایی ندارد و بر اساس آیین‌نامه اجرایی مدارس، تنبیه بدنی و سورفتار با دانش‌آموزان به هر دلیلی ممنوع است. با این حال، این ممنوعیت قانونی همچنان در برخی مدارس جدی گرفته نمی‌شود و هر چند وقت یک‌بار، خبر تنبیه بدنی یا ضرب‌وشتم دانش‌آموزان از سوی مسئولان مدرسه به گوش می‌رسد.

در روز‌های اخیر، یک دانش‌آموز ده‌ساله در دبستان پسرانه امام خمینی مشهد واقع در طبرسی شمالی، از سوی ناظم مورد ضرب‌وشتم شدید قرار می‌گیرد. در نتیجه برخورد شدید ناظم، کیان از ناحیه ران پا دچار شکستگی شده و استخوان لگن او جابه‌جا شده است. کیان اکنون در بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بستری است و به دلیل خرد شدن استخوان ران، به عمل جراحی نیاز دارد.

مادر «کیان یوسفی» در مصاحبه با روزنامه اینترنتی فراز می‌گوید: «من یکشنبه سرکار بودم که از مدرسه به من زنگ زدند و گفتند بیا پسرت از پله‌ها افتاده است. رفتم دیدم پسرم خیلی بدحال است و به شدت گریه می‌کند. پرسیدم واقعا از پله‌ها افتاده و این طور شده؟ گفتند بله. موقعی که همراه پسرم و مدیر مدرسه با آمبولانس به بیمارستان می‌رفتیم، پسرم به من گفت معلمم من را زده است. زمانی که از مدیر سوال کردم، حرف پسرم را تایید کرد.»

تنبیه دانش‌آموز

برخورد شدید با دانش‌آموز به خاطر یک بازی کودکانه

مادر کیان می‌گوید فیلم و مدارک این درگیری کاملا موجود است و نیرو‌های آمبولانس هم جزئیات حادثه را صورت‌جلسه کرده‌اند. او در مورد جزئیات حادثه می‌گوید: «مثل این که وقتی باران آمده، بچه ذوق‌زده بدوبدو می‌کند و در همین حین مقداری آب روی شلوار ناظم پاشیده می‌شود. ناظم اعصابش خرد می‌شود و با لگد به پسرم حمله می‌کند. ران پای پسر من به خاطر این برخورد می‌شکند. با این وجود، ناظم پسرم را از پشت لباسش می‌گیرد و می‌گوید باید راه بروی. هر چه قدر کیان گریه می‌کند و می‌گوید نمی‌توانم راه بروم، ناظم بیشتر پسرم را می‌زند. بعد هم او را پرت می‌کند که لگنش هم جابه‌جا می‌شود.»

تنبیه دانش‌آموز

صدمات شدید دانش‌آموز ده‌ساله پس از ضرب‌وشتم از سوی ناظم

پدر کیان روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه، از «محمود نوری»، ناظم مدرسه کیان، شکایت می‌کند. با این حال، به گفته مادر این دانش‌آموز، مسئولین آموزش‌وپرورش تاکنون برای دلجویی از این خانواده و پیگیری وضعیت کیان اقدامی انجام نداده‌اند. مادر کیان در مصاحبه با روزنامه اینترنتی فراز می‌گوید: «از اداره آموزش‌وپرورش تماس گرفتند که می‌خواهند برای عیادت کیان بیایند، اما هنوز هیچ‌کس سراغی از ما نگرفته است. مدیر مدرسه هم تا الان یکی دوبار زنگ زده و گفته می‌خواهند بیایند عیادت. می‌گویند به هر حال اتفاق است و ناظم هم آن روز اعصابش خرد بوده است. خب اعصابش خرد باشد که نباید عقده‌اش را آن هم این طور سر بچه ده ساله خالی کند. کیان فقط بیست‌ودو کیلو وزن دارد، استخوان ران پای چپش کامل خرد شده و به پلاتین نیاز دارد.»

تنبیه دانش‌آموز

تنبیه دانش‌آموز

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون