نشان تجارت - روزانه تعداد قابل توجهی از شهروندان تهرانی برای خاکسپاری، زیارت اهل قبور، قرائت فاتحه برای شهدا و... به بهشت زهرا (س) مراجعه میکنند و به گفته جواد تاجیک؛ مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) روزانه بیش از ۱۸۰ متوفی در این سازمان پذیرش میشوند که تعدادی از آنها پس از مراحل ثبت اداری و تغسیل و تکفین به سایر شهرستانها انتقال داده میشوند.بهشت زهرا (س) در این دوره از مدیریت شهری (دوره ششم) شاهد فعالیت دو مدیرعامل بوده است؛ ابتدا سعید غضنفری و در ادامه جواد تاجیک مدیریت این آرامستان مهم در کشور را را به عهده داشتهاند.
در سه سال گذشته از مدیریت شهری نیز هر ساله بنا به مصوبه شورای شهر، قیمتهای جدیدی برای قبرها در ۳ ناحیه در بهشت زهرا (س) به تصویب رسیده و سازمان بهشت زهرا (س) نیز ملزم است که مصوبه شورای شهر تهران را نسبت به فروش قبر به خانوادهها اجرا کند.
در کنار فروش قبر در بهشت زهرا (س) سایر خدمات از جمله اجاره اکو، صندلی، میز و ... برای مراسمهای مختلفی که در قطعات بهشت زهرا (س) برگزار میشود به درخواست خانوادهها ارائه میشود.
از مواردی که این روزها در بهشت زهرا (س) بیشتر از گذشته به چشم میخورد حضور دلالان در اطراف مجتمع عروجیان (محل پذیرش اموات) است. جالب اینجاست که این افراد بدون مزاحمت از سوی مسئولان بهشت زهرا (س) فعالیت خود را به صورت مستمر انجام میدهند و هیچکس از فعالیت آنها ممانعت نمیکند!
تعرفه خدمات از جمله اجاره میز، صندلی و ... در بهشت زهرا (س) مشخص است، اما دلالان با توجه به شرایط خانوادههای متوفیان اقدام به دریافت قیمتهای چند برابر از قیمت مصوب میکنند و خانوادهها نیز با توجه به شرایط و وضعیتی که دارند و بهدلیل آشنا نبودن به مسایل اداری جاری در بهشت زهرا (س) بالاجبار این ارقام را پرداخت میکنند.
یکی دیگر از اقدامات دلالان در بهشت زهرا (س) خرید و فروش قبر است که سالهاست در این عرصه فعالیت دارند و انتظار میرود که مسئولان بهشت زهرا (س) در این بخش ورودی جدی داشته باشند و بساط این دلالان از بهشت زهرا (س) برچیده شوند.