نشان تجارت - دکتر جعفر جندقی با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهار کرد: میزان نمک خمیر و استفادهنکردن از جوششیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.
وی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار میگیرد، گفت: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند علاوه بر دستگاه شوریسنج به دستگاه "pH meter" «پیاچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص میشود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاههای در اختیار بازرسان غربالگری انجام میشود و موارد مشکوک به آزمایشگاههای مواد غذایی ارسال میشود.
جندقی با بیان اینکه استفاده از جوششیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانواییها تخلف کنند و از جوش شیرین بهجای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد میشود. برخورد براساس چکلیستها با متخلفان انجام میشود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی میشوند.