سیدرضا افتخاری:
وی در حال حاضر مدیرعامل استقلال است. او بعد از بهرام افشارزاده مدیرعامل استقلال شد و هنوز هم این سمت را بر عهده دارد. انتظار میرود او همچنان این سمت را حفظ کند.
حسن زمانی:
زمانی دیگر عضو هیات مدیره قبلی استقلال بود که همچنان توانست این سمت را نزد خود نگه دارد. او در مجلس شورای اسلامی و البته نه به عنوان نماینده حضور دارد. زمانی از مخالفان بزرگ و اصلی علیرضا منصوریان در استقلال است و بارها با وی در رسانهها درگیری لفظی داشته است.
حسین علی قریب:
وی در سالهای نه چندان دور به مدت کمتر از 4 سال مدیرعامل استقلال بود و یک بار با امیر قلعهنویی موفق شد قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کند. او از مسئولان ستاد فرمان امام (ره) است و در سالهای اخیر حضور چندانی در رسانهها نداشته است. قریب چند سال پیش تلاش کرد رئیس فدراسیون فوتبال شود اما مقابل علی کفاشیان شانس چندانی نداشت و کفاشیان به این سمت رسید.
جواد قراب:
قراب تنها پیشکسوت حاضر در جمع اعضای جدید هیات مدیره استقلال است. او از پیشکسوتان پیش از انقلاب آبیها به حساب میآید و الان عضوی از کمیته پیشکسوتان استقلال محسوب میشود. انتخاب او احتمالا با حمایت گسترده پیشکسوتان قدیمی استقلال همراه میشود چرا که قراب فردی خوشنام در بین قدیمیهای استقلال محسوب میشود.
اکبر عباسی ملکی:
ظاهرا او تنها عضو اقتصادی هیات مدیره استقلال است و قرار است در بحث درآمدزایی به آبیها کمک کند. بر اساس اطلاعات اینترنتی درباره او، وی در بانک اقتصاد نوین و بانک دی سمتهایی داشته است.
هیات مدیره استقلال از مدتها پیش و از زمان درگذشت مرحوم پورحیدری عملا رسمیت نداشت. بعد از درگذشت پورحیدری هیات مدیره استقلال یک نفر کمتر داشت و بعد از عید نوروز شهاب جهانیان از سمت خود استعفا داد تا مشکلات این باشگاه بیشتر شود. با انتخاب اعضای جدید، تنها مسعود معینی بود که در هیات مدیره جدید جایی نداشت.
منبع: ایسنا