نشان تجارت - باتری سیلد اسید، نوعی از باتریهای صنعتی و یو پی اس است و البته قدیمیترین آن! این ساختار به واسطه مزایای خود توانسته در طول زمان جایگاه خود را حفظ کند و امروزه نیز کاربردهای گستردهای در زندگی روزمره انسان، صنایع، نیروگاههای خورشیدی و دیگر موارد دارد. در این بین جایگزینهای زیادی هم برای باتریهای سیلد اسید وجود دارند؛ به همین واسطه، در ادامه این نوشته قصد داریم بررسی کنیم که مهمترین و بیشترین موارد مصرف باتری سیلد اسید در کجاست؛ تا انتها همراه ما باشید.
پیش از بررسی کاربردهای باتریهای سیلد اسید، بهتر است مزایا و معایب این باتری کاربردی را بررسی کنیم. همانطور که گفته شد، ساختار سیلد اسید برای باتریها، ساختاری بسیار قدیمی است و میتوان باتریهای سیلد اسید را از اولین باتریهای صنعتی جهان در نظر گرفت. این ساختار به صورت ذاتی دارای برخی معایب است؛ این معایب به شرح زیر هستند:
خطر احتمالی
میزان بالای خوردگی
نیاز به نگهداری و رسیدگی
امکان نشت الکترولیت اسیدی
آزادسازی گاز خطرناک از خود در هنگام فعالیت
با وجود معایب مذکور، شاید فکر کنید که خرید باتری سیلد اسید کاری اشتباه است! اما جالب است بدانید که باتریهایی که امروزه به تولید میرسند، تحت بهینه سازیهای شدیدی قرار گرفتهاند و میتوان گفت که اغلب معایب ذاتی باتریهای سیلد اسید را ندارند! البته این موضوع بستگی به محصول و برند تولیدکننده هم دارد.
در مقابل، برخی مزایای باتری سیلد اسید عبارتاند از:
کاربرد وسیع
طول عمر بالا
تراکم انرژی بالا
هزینه تولید پایین
تنوع ظرفیتی بالا
محدوده دمایی گسترده
مقاومت داخلی کم و تلفات توان پایین
باتریهای سیلد اسید دارای جایگزینهای زیادی مانند باتریهای اتمی، باتریهای لیتیومی و دیگر انواع باتری یو پی اس و صنعتی هستند اما برای کاربردیهایی که در ادامه بررسی خواهیم کرد، باتری سیلد اسید بهترین گزینه است!
بیشترین سهم باتری یو پی اس را باتری سیلد اسید دارد! سیستمهای یو پی اس سیستمهای برق اضطراری هستند که برای ذخیره انرژی نیاز به باتری دارند. اگر خاطرتان باشد گفتیم که باتریهای سیلد اسید دارای تلفات توان کمی هستند و از این رو میتوان نتیجه گرفت که گزینهای مناسب برای این سیستمها به شمار میروند. از طرفی خرید باتری سیلد اسید بسیار مقرون بهصرفه است و با توجه به اینکه سیستمهای یو پی اس نیازمند تعداد زیادی باتری هستند، این باتریها مناسبتر از انواع دیگر هستند.
همانطور که از نام باتری سولار مشخص است، در نیروگاههای خورشیدی به کار گرفته میشود. برق تولیدی از نیروگاههای خورشیدی به صورت جریان مستقیم بوده و از این رو توانایی ذخیره شدن را دارد. بنابراین، برای ذخیرهسازی انرژی این سامانهها نیاز به تعداد باتریهای زیاد و با بهترین شرایط ذخیرهسازی وجود دارد که موردی را بهتر از باتری سیلد اسید نمیتوان پیدا کرد. البته که باتریهایی با ساختار سیلد اسید اما بهینهتر شده مانند باتری ژل سولار برای نیروگاههای خورشیدی به صورت اختصاصی تولید شدهاند که میتوانید از آنها استفاده کنید.
آسانسورها معمولا دارای برق اضطراری هستند. تهیه باتری برای برق پشتیبان، نیازمند بررسی ابعاد و ظرفیت آسانسور است! بنابراین میتوان نتیجه گرفت که نیازمند نوعی از باتری با تنوع ظرفیت بالا هستیم. همانطور که در بخش مزایای باتری سیلد اسید بررسی شد، این باتریها دارای تنوع ظرفیتی بالایی هستند و میتوانید برای چنین مصارفی، با دست باز اقدام به تهیه تعداد دلخواه از ظرفیتهای دلخواه این نوع از باتریها کنید.
در دستگاه هایی مانند ویلچرهای برقی، بیشتر از بحث ظرفیت، دوام باتری مهم است. سیستمهای دارای موتور الکتریکی دارای جریان برگشتی هستند و این جریان میتواند به باتریها آسیب بزند؛ به همین واسطه، نیازمند باتریهایی هستیم که بتوانند بهخوبی در برابر این عوامل مخرب مقاومت کنند. خوشبختانه باتریهای سیلد اسید از دوام مناسبی در برابر عوامل مخرب محیطی و الکتریکی برخوردار هستند و میتوانید از این باتریها با خیال راحت استفاده کنید.
لازم به ذکر است که در باتری سیلد اسید به واسطه الکترولیت مایع امکان نشت الکترولیت وجود دارد و از آنجا که ویلچرهای برقی متحرک هستند، این احتمال بیشتر هم میشود؛ بنابراین توجه داشته باشید باتریهایی تهیه کنید که از این نظر بهینهسازی شده باشند.
باتریهای ماشین شارژی هم شرایطی مشابه با باطری ویلچر برقی دارند. یکی از موارد مهم برای باتری ماشین شارژی این است که به سرعت شارژ شوند و در این بین یکی از سریعترین زمانهای شارژ را باتری سیلد اسید دارد. همچنین اگر باتری مورد استفاده امکان نشت الکترولیت نداشته باشد، متحرک بودن ماشینهای شارژی مشکلی برای آن پیش نخواهد آورد.
در سیستمهای دزدگیر، چیزی که بیشتر از ذخیرهسازی اهمیت دارد، دقت و اطمینانپذیری باتری است! سیستمهای دزدگیر در مواقع زیادی نیاز به استفاده از انرژی باتری دارند و نیازی به گفتن ندارد که اگر باتری نتواند انرژی لازم را به خوبی تامین کند چه خطراتی وجود خواهد داشت! باتریهای سیلد اسید از اطمینان پذیرترین باتریها هستند که میتوانید با خیال راحت آنها را در حساسترین فعالیتها هم به کار بگیرید.
اگر برای مصارف مذکور یا هر مصارف دیگری نیازمند خرید باتری سیلد اسید هستید، پیشنهاد ما برای شما مجموعه بازرگانی مهندسی هانیکا است! شرکت هانیکا به عنوان نمایندگی رسمی معتبرترین برندهای باتری یو پی اس سیلد اسید ایرانی و خارجی فعالیت میکند و با توجه به سیاستهای خاص فروش و حذف واسطهها، توانسته قیمت محصولات خود را تا حد زیادی کاهش دهد. همچنین فعالیت قانونی و رسمی هانیکا این اطمینان را به شما میدهد که با خرید از این شرکت، از محصولات اورجینال با بهترین قیمت و گارانتی معتبر بهرهمند میشوید.
برای خرید انواع باتری، از جمله باتری یو پی اس سیلد اسید از این شرکت میتوانید با سرچ نام بازرگانی مهندسی هانیکا، به سایت فروشگاه مراجعه کرده و مشاوره رایگان خرید دریافت کنید؛ ارسال به سراسر کشور در کوتاهترین زمان ممکن نیز از دیگر خدمات این شرکت است.
باتری سیلد اسید برای اولین بار در سال 1859 توسط یک فیزیکدان فرانسوی اختراع شد. این باتری که از اولین باتریهای صنعتی است، همچنان جزء اولین انتخابها برای افراد نیازمند باتریهای ظرفیت بالا به شمار میرود. از این رو شرکتهای زیادی اقدام به تولید انواع بهینه شده این باتری با شرایط عملکرد بسیار بهتر از نسخههای قدیمیتر کردهاند. ما در این نوشته کوشیدیم تا نکات مهم درباره موارد عملکرد باتریهای سیلد اسیدی را با شما در میان بگذاریم و امید است که مطالب مذکور برای شما مفید بوده باشند.