کد خبر: ۶۴۷۴۳
۰۷:۰۰ -۱۳ تير ۱۴۰۴
حمایت‌های بانکی و دولتی ادامه دارد

تخصیص۶۰ همت از سوی نظام بانکی برای ثبات بازار سرمایه

پیرو جلسات متعدد و فشرده میان بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار طی دو هفته اخیر، در اولین گام ۶۰ همت برای ثبات بازار سرمایه تخصیص یافت.

بورس و اوراق بهادار

نشان تجارت - جلسات هماهنگی در سطح بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار به‌صورت منظم و مستمر به منظور تداوم حمایت حداکثری از بازار سرمایه ادامه خواهد داشت.

ساعتی پیش نیز بانک مرکزی اعلام کرد که جلسه هماهنگی معاونان و مدیران ارشد بانک مرکزی با رئیس و معاونان سازمان بورس پیرامون تقویت حمایت حداکثری نظام بانکی از بازار سرمایه در حال برگزاری است.

طبق اعلام بانک مرکزی، پیرو جلسه دیروز محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی و حجت الله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار هم‌اکنون جلسه هماهنگی معاونان و مدیران ارشد بانک مرکزی با رئیس و معاونان سازمان بورس پیرامون تقویت حمایت حداکثری نظام بانکی از بازار سرمایه در حال برگزاری است و خبر‌های خوبی در این باره به زودی منتشر می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون