نشان تجارت - گیشا که در ابتدا متعلق به شرکت کیشا بود و به نام گیشا رواج یافت (برگرفته از اول نام دو بنیانگذار آن کی نژاد و شاپوریان) نام یکی از محلههای شمال غرب تهران واقع در منطقه ۲ تهران است که از شرق به بزرگراه چمران (اتوبان پارک وی) و از غرب به بزرگراه شیخ فضلالله نوری (بزرگ راه طرشت-ایوبی) و از شمال به بزرگراه حکیم (اتوبان داریوش) و از جنوب به بزرگراه جلال آل احمد (بزرگ راه فرحزاد) محدود است. خیابان اصلی گیشا با طول تقریبی ۱٫۵ کیلومتر بزرگراه جلال آل احمد را به صورت مستقیم به بزرگراه حکیم متصل میسازد.
کوی گیشا در ارتفاع ۱۳۰۰–۱۴۰۰ متر، طول ۵۱٫۲۲–۵۱٫۲۳ درجه و عرض ۳۵٫۴۳–۳۵٫۴۴ درجه قرار دارد.
خیابان گیشا دارای خیابانهای منظم زوج و فرد دارای شماره، با الگوبرداری از شماره گذاری خیابانهای منهتن شهر نیویورک ایجاد شدهاست که در کل دارای ۴۱ خیابان زوج و فرد میباشد. سمت زوج دارای سه چهارراه، که از چهارراه اول تا سوم به ترتیب پیوند، پیمان، دوستی نام دارند و چهارراه اول تا سوم سمت فرد به ترتیب پیام، پیشگام، پیشاهنگ نام دارند. دارای یک خیابان بیست متری (پیروزی) از شرق به غرب است و بلوار اصلی گیشا به ۳۰ متری صلح مشهور بودهاست. خیابانهای فروزانفر، بلوچستان، کانال (فاضل) و بلوار مدارس (ناظریان) از خیابانهای جانبی کوی گیشا میباشند. از نظر خیابان بندی، امتداد خیابانهای زوج گیشا به کوی پروانه میرسد.
شهرت پل گیشا در تهران زبانزد است. در سال ۱۳۵۳ به فرمایش غلامرضا نیکپی شهردار وقت به دنبال تشریفات و تسهیلات میزبانی بازیهای آسیایی در شهر تهران، پل گیشا توسط شرکتی بلژیکی با سازه فلزی پیچ و مهره و قابل تعمیر و تعویض بنا گردید. پل گیشا به عنوان "پل سبز گیشا " با ساختار انرژیهای نو به یک پل مخصوص پیادهروی تبدیل خواهد شد. در پل سبز زندگی گیشا، رستورانها، مراکز فرهنگی، جشنوارهها، مراکز خرید و مراکز تفریحی فعالیت خواهند کرد. ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس، از متروی خط ۷ تهران، پایین پل گیشا قرار دارد.
گیشا از اولین کویهایی بود که در دهه پنجاه به سیستم اگو شهری و خطوط گاز شهری مجهز شد و دارای تصفیه خانه آب محلی میباشد. رود درکه به کانال گیشا (فاضل) منتهی و به غرب تهران منحرف میشود.