در بازی چند روز پیش یونایتد مقابل سوانسی، اریک بایی و لوک شاو مصدوم شدند؛ ضمن اینکه دو هفته پیش نیز زلاتان با مصدومیتی شدید روبرو و فصل را از دست داد. یونایتد فردا در نیمه نهایی لیگ اروپا باید به مصاف سلتا برود و در لیگ برتر نیز 4 بازی دیگر پیش رو دارد.
مورینیو ضمن ابراز گلایه از افزایش تعداد مصدومان تیمش گفت:« در حال حاضر ما نمی توانیم بدون شکستن پایمان از تخت خواب به سمت توالت حرکت کنیم.
اگر سلتاویگو را حذف کنیم، به فینال لیگ اروپا خواهیم رسید. فینال در روز چهارشنبه، بیست و چهارم ماه می است و ما در روز یکشنبه آن هفته باید با کریستال پالاس و چند روز قبل از آن هم با ساوتهمپتون(17 می) بازی کنیم.
این شرایط باعث می شود تا برای دیدار فینال وضع فاجعه باری داشته باشیم. در حال حاضر این گفته ام فقط بر اساس احتمالات است، اما ممکن است از نیکی بات و تیمش(تیم دوم یونایتد) برای رویارویی با کریستال پالاس استفاده کنیم. امیدوارم که در آن بازی پالاس نیازی به کسب نتیجه برای باقی ماندن در لیگ برتر نداشته باشد، زیرا خیلی بد خواهد بود که آن ها به کسب نتیجه نیاز داشته باشند و ما با تیم زیر 23 ساله هایمان بازی کنیم.»
منبع:ورزش سه