کد خبر: ۲۲۸۸۲
۱۲:۴۹ -۱۵ بهمن ۱۳۹۹

راه‌اندازی کارخانه تولید پارچه چادرمشکی با کمک بسیج اصناف کشور/۹۰درصد مواد اولیه تولید پارچه چادر مشکی در کشور موجود است

رئیس سازمان بسیج اصناف بازاریان کشور گفت: با کمک بسیج اصناف کشور یک کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در ۲۱ بهمن ماه ۹۹ افتتاح می‌شود.

تولید چادر مشکی

نشان تجارت - غلامرضا حسن‌پور امروز در نشست خبری تولید پارچه چادر مشکی کارخانه نای زرین خوانسار که در اتاق اصناف ایران برگزار شد، گفت: طبق آمار وزارتخانه‌ها مصرف پارچه چادر مشکی در کشور سالانه بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون مترمربع است که کارخانه حجاب شهر کرد تقریبا ۱۰ میلیون مترمربع پارچه چادرمشکی را در سال تولید می‌کند.

رئیس سازمان بسیج اصناف بازاریان کشور افزود: بنابراین سالانه باید ۸۰ میلیون مترمربع پارچه چادر مشکی به کشور وارد شود که به ازای آن میلیون‌ها دلار ارز در شرایط سخت اقتصادی از کشور خارج می‌شود.

حسن‌پور اظهار داشت: ورود بسیج به مقوله تولید پارچه چادر مشکی بر کمک به کارخانه مذکور در راستای تولید این کالا در سال جهش تولید در راستای کاهش واردات و استفاده از توان داخلی برای تولید این محصول استراتژیک بوده است و ان‌شاءالله این تولید بتواند قیمت چادر مشکی وارداتی را کاهش دهد.

رئیس سازمان بسیج اصناف بازاریان کشور اظهار داشت: یکی از برنامه‌های بسیج سازمان اصناف در جهت کمک به تولید باکیفیت پارچه چادر مشکی در کشور است، لذا هر مجموعه‌ای که قبلاً در این زمینه تولیدی داشته، اما به دلایلی الان راکد است یا سرمایه‌گذارانی که قصد سرمایه‌گذداری در تولید چادر مشکی را دارند و در راستای تولید با مشکلاتی مواجه هستند، می‌توانند روی کمک بسیج اصناف برای حل مشکلات حساب کنند.

وی با بیان اینکه برنامه بسیج اصناف برای کمک به واحد‌های تولیدی راکد یا تمامی سرمایه‌گذاران به هیچ عنوان تصدی‌گری در اقتصاد نخواهد بود، گفت: شعار ما حمایت، هدایت و نظارت است.

حسن‌پور بیان داشت: لذا در همین جا اعلام می‌کنم که بسیج اصناف آمادگی کامل دارد تا در هر جایی از کشور مشکل در زمینه تعطیلی کارخانه‌ها وجود داشته باشد، به ما مراجعه کنند و ما با کمک دولت و وزارتخانه‌ها و نهاد‌های مربوطه تلاش می‌کنیم تا مشکلات واحد‌های تولیدی را در تمامی بخش‌های بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و… حل کنیم.

وی افزود: یکی از مأموریت‌های قرارگاه جهش تولید در بسیج اصناف، احیای کارخانه‌ها است، لذا ما تمام توان را در این زمینه به کار می‌گیریم و مطمئن هستیم که در آینده نزدیک بسیاری از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران به این موضوع ورود خواهند کرد.

حسن‌پور اظهار داشت: در سال جاری و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شد، بسیج اصناف توانست در دو عرصه مهم جهش تولید را رقم بزند که اولین کار آن تولید ماسک بود که در حال حاضر حدود ۵۰۰ کارخانه تحت نظر سازمان روزانه ۱۷ میلیون ماسک تولید می‌کنند و حتی در زمینه تولید ماده اولیه ماسک (مِتبلون) نیز اقدامات فوق العاده‌ای در کشور انجام شد.
وی بیان داشت: تمامی این اقدامات مدیون به کارگیری ظرفیت‌های مردمی با محوریت بسیج است.
وی افزود: آئین افتتاحیه کارخانه تولید پارچه چادر مشکی نای زرین خواستار در روز ۲۱ بهمن ۹۹ با حضور مقامات سازمان بسیج و برخی مقامات کشوری و همچنین مدیرعامل این کارخانه برگزار خواهد شد.

حرکت به سمت خودکفایی در تولید پارچه چادر مشکی/ سالانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون دلار صرف واردات چادر مشکی می‌شود

دبیر کارگروه تولید پارچه چادر مشکی بسیج اصناف کشور با اشاره به برنامه‌ریزی برای خودکفایی در تولید پارچه چادر مشکی گفت: در حال حاضر سالانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون دلار صرف واردات پارچه چادر مشکی می‌شود.

در ادامه نشست خبری افتتاح کارخانه تولید پارچه چادر مشکی که در اتاق اصناف ایران برگزار شد، محمد حیدری گفت: در سازمان بسیج از ابتدای امسال در راستای طرح جهش تولید روی تولید پارچه چادر مشکی در کشور تمرکز کردیم تا در یک بازه زمانی ۵ ساله با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی به سمت خودکفایی در تولید پارچه چادر مشکی حرکت کنیم.

دبیر کارگروه تولید پارچه چادر مشکی بسیج اصناف کشور افزود: براساس گزارش اعلامی از سوی مرکز تحقیق و توسعه در زمینه تولید پارچه مشکی بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه تولید پارچه مشکی در داخل کشور امکان تولید دارد، لذا امیدواریم تا در راستای بیانیه گام دوم انقلاب بتوانیم به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده پارچه چادر مشکی در دنیا این محصول را در کشور تولید کنیم و در تولید آن به خودکفایی برسیم و در سال‌های آینده نیز صادرات داشته باشیم.

وی اظهار داشت: براساس اعلام نهاد‌های تصمیم‌گیر مصرف سالانه پارچه مشکی در کشور سالانه بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون متر مربع است که فقط حدود ۱۰ میلیون متر مربع آن در کشور تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون دلار ارز صرف واردات پارچه چادر مشکی می‌شود، گفت: لذا باید بتوانیم با حمایت از تولیدکنندگان و رفع خود تحریمی‌ها تولید رقابتی این محصول را در کشور ایجاد کنیم.

حیدری اظهارداشت: لذا در راستای توسعه تولید پارچه چادر مشکی با ۵ کارخانه تولید این کالا که حداقل دارای ظرفیت تولید ۳۰ میلیون متر مربع در سال هستند ارتباط برقرار کرده‌ایم و مذاکراتی برای رفع مشکلات آن‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله بیمه، مالیات انجام دادیم.

وی گفت: متأسفانه در داخل کشور گاهی با مشکلاتی نیز در زمینه تولید مواجه می‌شویم، به طوری که در سال جهش تولید یک کارخانه نساجی با قدمت ۸۴ سال و با ظرفیت بسیار بالا در یک ماه اخیر با چالش قطع برق مواجه بود.

خط تولید کارخانه پارچه چادر مشکی با تولید ۵ میلیون متر مربع افتتاح خواهیم کرد

محمد علی شفیعی امروز در نشست خبری افتتاح کارخانه تولید چادر مشکی که در اتاق اصناف ایران برگزار شد، گفت: شرکت نای زرین در سال ۷۹ در بخش بافندگی افتتاح شد که این شرکت با بهره‌گیری از کارشناسان کره‌ای خط تولید پارچه چادر مشکی را در سال ۸۴ راه‌اندازی کرد و حدود ۱۸ ماه تولید این محصول تحت لیسانس یک شرکت کره‌ای انجام می‌شد.
مدیرعامل شرکت نای زرین تولید پارچه چادر مشکی خوانسار گفت: تولید پارچه چادر مشکی در این شرکت تا سال ۸۶ ادامه داشت، اما طی دو هفته و بعد از اینکه موضوع تولید پارچه چادر مشکی توسط این کارخانه رسانه‌ای شد تعرفه ورود پارچه چادر مشکی از ۷۲ درصد به ۱۶ درصد کاهش یافت.

وی افزود: با توجه به افزایش تعرفه و همچنین سود بانکی بالا که در آن زمان حدود ۱۸ تا ۲۴ درصد بود و سایر مشکلاتی که در زمینه تولید این کالا ایجاد شد نهایتاً کارخانه مذکور در سال ۹۱ تعطیل شد.
وی با بیان اینکه با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در زمینه جهش تولید احیاء کارخانه تولید پارچه چادر مشکی تعطیل شده دوباره در دستور کار قرار گرفت، گفت: لذا با دعوت بسیج اصناف کشور اقداماتی در راستای احیای این کارخانه انجام شد و با توجه به اقدامات انجام شده طی ماه‌های اخیر، این کارخانه در ۲۱ بهمن ۹۹ و تا چند روز دیگر به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
شفیعی اظهارداشت: خط تولید این کارخانه را با تولید ۵ میلیون متر مربع افتتاح خواهیم کرد، اما با اضافه شدن ماشین‌آلات تولیدی، تولید این کارخانه را به ۱۰ میلیون متر مربع خواهیم رساند.
وی بیان داشت: با تعطیلی کارخانه در سال ۹۱ حدود ۱۵۰ شغل از بین رفت، اما با راه‌اندازی این کارخانه در حال حاضر ۶۰ نفر به استخدام کارخانه در آمده‌اند که امید می‌رود این تعداد در سال آینده به ۲۰۰ نفر افزایش یابد.

منبع: اتاق اصناف ایران
ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون