کد خبر: ۲۱۹۳۸
۱۹:۰۶ -۲۷ دی ۱۳۹۹
نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ انجام می‌شود
دبیر علمی نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ با اشاره به پذیرش ۱۳۳ مقاله نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹، تاکید کرد: در این کنگره آثار و تبعات روانی کرونا ویروس بر روی دانشجویان بررسی خواهد شد.

بررسی آثار و تبعات روانی کرونا ویروس بر روی دانشجویان

نشان تجارت - دکتر حمید یعقوبی در نشست خبری که به منظور تشریح جزئیات برگزاری نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ برگزار شد با بیان اینکه در اولین کنگره ملی ۲۱۴ مقاله دریافت شد که بین ۲ تا ۵ نفر نویسنده داشتند، گفت: حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ محقق مقالات خود را به این ارسال کردند و موضوعات مقالات علاوه بر زندگی دانشجویان، زندگی دانش آموزان، کادر درمان و سایر اقشار دانشجویان بود. 

وی با بیان اینکه حدود ۲۵ موضوع در حوزه روانشناسی و درمانی مشخص و ۱۳۳ مقاله پذیرفته شد، تاکید کرد: این آثار در هشت محور شامل سبک زندگی، پیامد روانشناختی، پیامد آموزشی و اجتماعی، دانشگاه پس از کرونا، بهداشت ایمنی و محیط زیست و کووید ۱۹ ارائه شد. رویکرد کنگره چالش ها و فرصت های کووید ۱۹ بر دانشگاه است و ۵۸ سخنران کلیدی در کنفرانس حضور دارند.

دبیر علمی نخستین کنگره ملی دانشگاه وکووید ۱۹ تاکید کرد: در این همایش ۶ نشست تخصصی کاربردی با حضور متخصصان  پیش‌بینی شده است که خدمات مشاوره و مددکاری دانشگاه‌ها در دوران کرونا، خدمات بهداشتی و پیشگیری از کرونا در دانشگاه‌ها، چالش‌های آموزش مجازی از منظر  دانشجویان و اساتید در دوران کرونا، ابعاد روان‌شناختی خانواده دانشجو در دوران کرونا، ابعاد جامعه شناختی و فرهنگی دانشجویان در ایام کرونا و آموزش مجازی دانشجو در دوران کرونا و پسا کرونا از عناوین بعضی از این نشست‌ها خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: این کنگره به مدت دو روز به شکل مجازی میزبان علاقه‌مندان خواهد بود و تلاش می‌شود نتیجه نشست‌ها به عنوان راهبردهای اجرایی در دوران کرونا و پسا کرونا مورد استفاده سازمان دانشجویان و دانشگاه‌ها قرار گیرد. جهان در چند ماه اخیر درگیر بیماری عالمگیر کووید- ۱۹ بوده و تمامی شئونات اجتماعی اقتصادی فرهنگی آموزشی خانوادگی و شخصی افراد و جوامع دستخوش تغییر و دگرگونی شده است.

وی ادامه داد: در این بین یکی از محیط هایی که بسیار از این بیماری پاندمیک آسیب دیده و تحت الشعاع آن قرار گرفته، دانشگاه است. لذا به منظور شناسایی و ارایه راه حل های عالمانه از سوی محققان و پژوهشگران دانشگاهی مقرر است به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف «اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید- ۱۹ » توسط دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مراکز مشاوره دانشگاههای صنعتی شریف، تهران و شیراز  برگزار شود.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف یادآورشد: در برگزاری این کنگره مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور همکاری دارند.

دبیر علمی اولین کنگره دانشگاه و کووید ۱۹ در خصوص محورهای کنگره اظهار کرد: کنگره در ۸ محور سبک زندگی، پیامدهای روانشناختی، پیامدهای آموزشی، پیامدهای اجتماعی، پیامدهای خانوادگی، دانشگاه پس از کرونا، پیشگیری و رفتارهای بهداشتی، و بهداشت، ایمنی، محیط زیست و کووید-۱۹ برگزار می شود.

دکتر یعقوبی رویکرد این کنگره را بین رشته ای  معرفی و اظهار امیداوری کرد با استفاده از دانش و تجربه متخصصان رشته های روانشناسی، مشاوره، بهداشت و درمان، آموزش عالی، مدیریت، جامعه شناسی، اقتصاد و رشته و گرایش های مرتبط، راهکارهای اجرایی و علمی مبتنی بر شواهد برای مدیریت هرچه بهتر دانشگاه در دوره کرونا و پسا کرونا ارایه شود.

در ادامه دکتر منصوره صادقی با بیان اینکه اواخر سال ۲۰۱۹ پاندمی کرونا شیوع پیدا کرد سبک ‌زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داد گفت: این بیماری دستورات فاصله گذاری اجتماعی آداب و سبک زندگی را تغییر داد.در واقع  این پاندمی علاوه بر نقاط منفی نقاط مثبتی بر زندگی افراد از جمله دانشجویان دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: ویروس کرونا بر روند زندگی دانشجویان نیز تاثیر زیادی داشت به گونه ای که آموزش از حضوری به مجازی تبدیل شد ذو دانشجویانی که به دنبال استقلال هستند سبک زندگی را تغییر دادند. موضوعات اضطراب در این دوران برای دانشجویان بسیار اهمیت داشت و دفتر مشاوره دانشگاهی تلاش کرد تا سیستم ایمنی دانشجویان را ارتقا دهد. 

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: دفتر مشاوره و سلامت دانشگاه ها برای افزایش تاب آوری و افزایش ایمنی، برنامه ها و پویش های زیادی اجرا کردند. ضمن اینکه کنگره ملی دانشگاه و کووید۱۹ با در نظر گرفتن ابعاد سلامت روانی، سلامت اجتماعی، سلامت معنوی اول و دوم بهمن ماه برگزار می شود. در این کنگره سبک زندگی دانشجویان و تاثیران روان شناختی روی سبک زندگی و آموزش آنها بررسی می شود. 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گوناگون