کد خبر: ۶۳۲۴۵
۰۹:۰۱ -۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

نماینده سیرجان: اراده دولت افزایش تولید برق و توسعه زیرساخت‌ها است

محمد معتمدی‌زاده، نماینده سیرجان گفت: با همه چالش‌هایی که داریم باید قبول کنیم که مصرف ما هم بهینه نیست. در حال حاضر در تامین انرژی، بخش خانگی برای دولت بسیار حائزاهمیت است، ولی گاهی وقتی دقیق می‌شویم می‌بینیم که کم نیستند خانواده‌هایی که به مصرف برق و یا صرفه‌جویی در این بخش، بی‌تفاوت یا کم‌تفاوت هستند.

اراده دولت چهاردهم برای تولید برق

نشان تجارت - محمد معتمدی‌زاده، نماینده سیرجان در خصوص ناترازی برق گفت: ناترازی در حوزه برق، موضوعی تک‌مولفه‌ای نیست. حال، برای حل این مشکل، وظایف و تکالیفی بر عهده دولت است و آنها باید در جهت جلوگیری از هدررفت انرژی، توسعه زیرساخت‌های نیروگاه‌ها، رفتن به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر مثل انرژی خورشیدی و... اقدامات لازم را صورت بدهند که این موضوعات در برنامه توسعه هفتم کشور ذکر شده است.

وی افزود: با همه چالش‌هایی که داریم باید قبول کنیم که مصرف ما هم بهینه نیست. در حال حاضر در تامین انرژی، بخش خانگی برای دولت بسیار حائزاهمیت است، ولی گاهی وقتی دقیق می‌شویم می‌بینیم که کم نیستند خانواده‌هایی که به مصرف برق و یا صرفه‌جویی در این بخش، بی‌تفاوت یا کم‌تفاوت هستند. اگر بنا باشد موضوع ناترازی انرژی و برق در کشور به حداقل برسد، بخش عمده‌ای از آن منوط به همکاری و تعامل مردم در مصرف است.

دبیر کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس تصریح کرد: در بسیاری از کشورها، قیمت انرژی گران است، اما در کشور ما این خدمات ارزان‌قیمت است و به نظرم باید در حد نیاز و مصرف خانواده‌ها این انرژی مثل سابق ارزان باشد، ولی نباید روند به گونه‌ای باشد تا افرادی که پرمصرف هستند هم از این خدمات به طور ارزان‌قیمت بهره‌مند شوند، یعنی باید قیمت را پلکانی افزایش داد تا این افراد قیمت واقعی انرژی را پرداخت کنند یا به این واسطه، روی به صرفه‌جویی بیاورند.

معتمدی‌زاده اظهار داشت: اینکه عده‌ای در کشور، پرمصرف باشند، ظلم در حق مردمی است که رعایت همه اصول را می‌کنند و این قطعی‌های برق هم باعث نارضایتی افرادی شده که مصرف‌شان بهینه بوده و است.

وی یادآور شد: اگر بخواهیم از پیچ ناترازی انرژی در کشور عبور کنیم، همه باید دست به دست هم دهیم، یعنی این‌طور نیست که حاکمیت پای کار باشد، اما مردم در صحنه نباشند یا برعکس. از طرفی، می‌باید یک فرهنگ‌سازی جدی در خصوص مصرف انرژی در کشور صورت بگیرد. ما نیاز به آموزش و اطلاع‌رسانی مدام داریم و این موضوع در بخش آب، برق، گاز و بنزین بسیار ضروری است.

نماینده سیرجان گفت: اراده دولت، افزایش تولید برق و توسعه زیرساخت‌ها است و ان‌شاا... به زودی شاهد خروجی این تحرکات مثبت و مبارک باشیم. امید است مردم عزیزمان هم مثل همیشه این شرایط حساس را بیش از پیش درک کنند و با صرفه‌جویی و مصرف بهینه خود، کاری کنند که روند عبور از بحران سرعت بگیرد.

منبع: اقتصاد۲۴

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون