کد خبر: ۶۱۴۷۶
۱۲:۲۱ -۲۴ اسفند ۱۴۰۳
معاون گردشگری استان هرمزگان در گفت‌و‌گو با نشان تجارت مطرح کرد

بسته‌های حمایتی از سرمایه‌گذاران گردشگری در استان هرمزگان آماده شده است

هادی معین‌فر، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان گفت: یکی از کار‌های مهم ما در بخش جذب سرمایه‌گذار و پای کار آوردن بخش خصوصی به این صنعت، آماده کردن بسته‌ها حمایتی برای این افراد و گروه‌ها است. یعنی فرد سرمایه‌گذار یا تشکیلاتی که بنا دارند در بخش گردشگری استان هرمزگان پول خود را وارد کار کنند، بدانند چه حمایت‌هایی را در این مسیر، دارا هستند.

جنگل حرا

نشان تجارت - محمد آیتی: هادی معین‌فر، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان در خصوص جذب سرمایه‌گذار و به‌کارگیری بخش خصوصی در این حوزه به نشان تجارت گفت: استان هرمزگان ظرفیت بالقوه‌ای در بخش گردشگری دارد؛ به‌خصوص در بخش گردشگری سلامت، اکو توریسم و حفاظت از محیط زیست.

وی افزود: ما مسیر‌های طبیعت‌گردی و گردشگری را داریم و تالاب‌ها و جنگل‌های حرا در این بین، بسیار خودنمایی می‌کنند. زیبایی و جذابیت‌های گردشگری در استان هرمزگان باعث شده برخی از سرمایه‌گذاران به‌صورت طبیعی، علاقه‌مند به حضور در این استان شوند.

معین‌فر تصریح کرد: در سال‌های گذشته، عده‌ای از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری استان هرمزگان وارد کار شدند و در حال حاضر هم، برخی دیگر علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری نشان دادند و ما هم به‌عنوان بخشی از سیستم دولتی، تلاش خود را به‌کار گرفتیم تا این روند سرمایه‌گذاری را تسهیل کنیم.

معاون گردشگری استان هرمزگان اظهار داشت: اصلی‌ترین کار ما برای جذب سرمایه‌گذار به منطقه، کمک به اخد مجوز‌ها و کاستن از سیستم پیچیده بوروکراسی است. از طرفی، همت ما بر این بوده و هست که کمک کنیم تا تسهیلات بانکی، راحت‌تر در اختیار سرمایه‌گذاران قرار بگیرد تا آن‌ها در اسرع وقت، کارِ باخروجی خود را ارائه دهند.

وی یادآور شد: یکی دیگر از کار‌های مهم ما در بخش جذب سرمایه‌گذار و پای کار آوردن بخش خصوصی به این صنعت، آماده کردن بسته‌ها حمایتی برای این افراد و گروه‌ها است. یعنی فرد سرمایه‌گذار یا تشکیلاتی که بنا دارند در بخش گردشگری استان هرمزگان پول خود را وارد کار کنند، بدانند چه حمایت‌هایی را در این مسیر، دارا هستند. ما وظیفه داریم این روند را به‌طور واقعی نشان سرمایه‌گذار دهیم تا احساس نشود که این صحبت‌ها شعار است. بنده در زمانی، به جزیره ابوموسی رفتم و دو روز آن‌جا ماندم تا علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در بخش بوم‌گردی در همان‌جا با ما ملاقات کنند تا نیازی به رفتن در مرکز استان نباشد که خوشبختانه این کار مورد استقبال قرار گرفت و ۲۰ نفر در این خصوص به ما مراجعه کردند و کار در این رابطه شروع شد.

معین‌فر در پایان گفت: ان‌شاا... در دولت چهاردهم، در بخش گردشگری استان هرمزگان و به تبع آن، اشتغال‌زایی، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و اثرات اقتصادی آن را به مرور همه مردم خواهند دید.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون