کد خبر: ۵۸۷۵۷
۱۲:۵۷ -۰۵ دی ۱۴۰۳

کمبود مرغ در بازار از بین رفت

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در آبان ماه امسال انجام شد و این روند در آذر ماه هم مطلوب بود و هیچ کمبودی در زمینه تامین گوشت مرغ وجود ندارد.

کمبود مرغ

نشان تجارت - ابراهیم حسن‌نژاد افزود: با توجه به این که در آستانه سال جدید و ماه مبارک رمضان هستیم همه تمهیدات لازم در ارتباط با تولید و تامین گوشت مرغ و تخم‌مرغ در کشور اندیشیده شده است.

وی اضافه کرد: در آبان بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کشور انجام شده و روند جوجه‌ریزی در آذر ماه هم مطلوب است، بنابراین در این زمینه با کمبودی مواجه نخواهیم شد.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: به منظور ذخیره‌سازی و حمایت از تولیدکنندگان، شرکت پشتیبانی امور دام خرید گوشت مرغ را آغاز و تاکنون بیش از ۲ هزار تن از این محصول را خریداری کرده است.

وی در ارتباط با این که آیا امکان افزایش قیمت مرغ در ماه‌های آینده وجود دارد؟، گفت: اکنون قیمت مرغ در کشور به نسبت قیمت تمام شده آن پایین است و به همین دلیل شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید این محصول کرده است.

حسن‌نژاد ادامه داد: در ماه‌های آینده هم مطابق قیمت تمام شده تولید گوشت مرغ عرضه می‌شود، بنابراین افزایش پیدا نمی‌کند و تولید به اندازه کافی برنامه‌ریزی شده و کمبودی وجود نخواهد داشت.

تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کشور

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی جهت‌گیری این وزارتخانه در ارتباط با گوشت قرمز را حرکت به سمت خوداتکایی در تولید این محصول خواند و گفت: اکنون حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تن کمبود گوشت قرمز در کشور داریم.

وی میزان تولید سالانه گوشت قرمز در کشور را ۹۲۳ هزار تن اعلام کرد و افزود: میزان نیاز به گوشت قرمز بیشتر از میزان تولید آن است و با برنامه‌ریزی در راستای توسعه و تقویت واحد‌های صنعتی و روستایی و جایگزینی دام‌های دو منظوره در بخش صنعتی امکان افزایش تولید این محصول در کشور وجود دارد.

حسن‌نژاد ادامه داد: در بخش تولید دام سنگین وضعیت مطلوبی داریم و برای این که دامداری‌ها متضرر نشوند شرکت پشتیبانی امور دام خرید گوشت قرمز را هم آغاز کرده است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در راستای تامین کامل نیاز کشور به گوشت قرمز علاوه بر توجه به دامداری‌های صنعتی باید نگاه ویژه‌ای هم به دامداری‌های روستایی داشته باشیم.

وی ادامه داد: دامداری‌های روستایی مبتنی بر مراتع و کار خانوار، ظرفیت و استعدادی است که در سرزمین ما وجود دارد و باید از آن بهره گیریم.

حسن‌نژاد اضافه کرد: از محل یک درصد کسر نهاده‌ها در قانون بودجه، اعتباری در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌گیرد که آن را به دامداری‌های روستایی اختصاص می‌دهیم.

وی با اشاره به این که تفاهم‌نامه‌ای با ستاد فرمان حضرت امام (ره) به منظور جهش تولید در گوشت قرمز منعقد شده است، گفت: سیاستگذاری وزارت جهاد کشاورزی تقویت دامداری‌های صنعتی و روستایی است و در این راستا از ظرفیت و امکانات ستاد فرمان امام (ره) بهره می‌گیریم.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی درباره اینکه مراکز بهداشت مانع از وجود دامداری در خانه‌های روستایی هستند و وزارت جهاد کشاورزی با وجود این مخالفت چگونه دامداری‌های روستایی را احیا و تقویت می‌کند، گفت: مکان‌هایی که در روستا‌ها در کنار سکونتگاه خانوار روستایی پیش‌بینی شده همواره مکان تولید بوده است.

وی اضافه کرد: مطابق با مصوبه هیات وزیران، برای ایجاد دامداری در روستا‌های کشور توسط ساکنین روستا، نیاز به اخذ هیچ گونه مجوزی نیست.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون