نشان تجارت - روز گذشته قیمت دلار ثابت بود و با همان رقم ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومانی روز شنبه معامله شد. خبری به بازار ارز تزریق نشد و سیگنالی از اخبار بینالمللی، روند قیمتها را تحت تاثیر قرار نداد. فعالان بازار ارز میگویند کاهش محدود قیمت دلار در هفته سوم مرداد با توجه به انحلال کانون صرافان در هفته گذشته قابل پیشبینی بود.
به اعتقاد آنها سیاستگذار قیمت دلار را از عمد به کریدور ۴۰ هزار تومانی سوق داده تا مبادا کانون صرافان مدعی مدیریت بازار ارز و پایین نگه داشتن قیمت دلار شود.
علاوه بر این موضوع روز گذشته بررسی خبرنگار تجارتنیوز از بازار ارز حاکی از رشد تقاضا برای خرید دلار بود. به اعتقاد بازیگران این بازار دست سیاستگذار برای معاملهگران رو شده و آنها مطمئن بودند که قیمت دلار در روزهای جاری روند نزولی محدود و باثباتی خواهد داشت.
تزریق ارز توسط بانک مرکزی از سوی افراد واسطه به بازار از دیگر موضوعاتی بود که معاملهگران به آن اشاره کردند. اقدامی که سالهاست بانک مرکزی برای خط دهی به قیمت دلار هر از گاهی از آن بهره میگیرد. به اعتقاد معاملهگران خبره بازار، زمانی که دست سیاستگذار خالی است از طریق افراد واسطه اقدام به تزریق دلار میکند و زمانی که دستپر است از طریق صرافیها.
تحلیلگران اقتصادی مقاومت دلار را محدوده قیمتی ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومانی میدانند و منطقه حمایتی را کف کانال ۴۹ هزار تومانی عنوان میکنند.
دیروز در سایت بازار متشکل ارزی اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۳۱۳ تومان عرضه شد و ۹ تومان افزایش قیمت داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار افزایش رقم ۳۷ هزار و ۵۵۸ تومان عرضه شد.
همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفتههای گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.
روز گذشته اسکناس یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۶۷۴ تومان معامله شد و افزایش ۱۵۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با کاهش ۸۰ تومانی با قیمت ۴۵ هزار و ۵۰۲ تومان رسید. یوروی حواله نیز با کاهش نزدیک به ۱۰ تومانی با رقم ۴۱ هزار و ۳۶۵ تومان عرضه شد.
درهم امارات در آخرین معامله دیروز نسبت به روز شنبه ۳۰ تومان کاهش داشت و با رقم ۱۳ هزار و ۶۳۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی قیمت حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۲۶ تومان مبادله شد و افزایش دو تومانی داشت. اسکناس درهم نیز با سه تومان افزایش با رقم ۱۱ هزار و ۲۴۹ تومان عرضه شد.