کد خبر: ۴۳۲۲۰
۱۳:۱۷ -۲۹ تير ۱۴۰۱

چرا پسر میرسلیم علی رغم جاسوسی در زندان نیست؟

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: نهاد‌های امنیتی و مراجع چهارگانه در ارتباط با پرونده پسر آقای میرسلیم نقطه ایرادی به خود ایشان وارد ندانسته‌اند.

جاسوسی پسر میرسلیم

نشان تجارت - حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره طرح برخی انتقاد‌ها از این که علی رغم احراز جرم جاسوسی پسر مصطفی میرسلیم برای سازمان منافقین پیش از برگزاری انتخابات مجلس یازدهم وی تایید صلاحیت شده است، گفت: شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیدا‌ها از مراجع چهارگانه برای بررسی صلاحیت افراد استعلام می‌گیرند و بر اساس گزارش‌های این مراجع اعلام نظر می‌کنند.

به گزارش جمهوریت، وی در ادامه این مطلب افزود: اگر مراجع چهارگانه موضوعی خلاف ضوابط به شورای نگهبان ارائه بدهند بدون شک برای عدم تایید صلاحیت مورد توجه شورای نگهبان قرار خواهد گرفت.

ترقی در ارتباط با تایید صلاحیت مصطفی میر سلیم نیز گفت: نهاد‌های امنیتی و مراجع چهارگانه در ارتباط با پرونده پسر آقای میرسلیم نقطه ایرادی به خود ایشان وارد نداسته در نتیجه صلاحیت آقای میرسلیم برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم تایید شد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پاسخ به این سوال که آیا حزب موتلفه در جریان بازداشت فرزند آقای میرسلیم به دلیل جاسوسی برای سازمان منافقین بوده است یا خیر، گفت: موضوع پرونده پسر آقای میرسلیم ارتباطی به حزب نداشت و یه مساله شخصی ایشان بود و این دست از مسائل ارتباطی به حزب ندارد.

مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و عضو شاخص حزب موتلفه اسلامی روز گذشته، بعد از سه روز از انتشار خبر دستگیری فرزندش به دلایل امنیتی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اصل موضوع را تایید کرد و گفت: «مصطفی میرسلیم نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص ماجرای بازداشت پسرش به اتهام همکاری با منافقین اظهار داشت: مهدی را ظاهراً پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال حبس محکوم کردند که پس از درخواست تجدید نظر و قطعی شدن حکم در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوین برده شد.

این نماینده مجلس درخصوص اقدامات فرزندش در این پرونده گفت: منافقین با شناسایی و سوء استفاده از نقطه ضعف مهدی او را شکار کرده و به دام انداخته و سعی کردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته، چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه بندی شده بوده، موفقیتی جز به دام انداختن او به دست نیاوردند.

میرسلیم ادامه داد: فرزندم بسیار عاطفی و ساده لوح و سست اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و مأموران امنیتی نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است در حالی که مهدی در دوران بازجویی متوجه شد که فریب خورده و به دام افتاده و کاملا نادم و افسرده شد به گونه‌ای که دائم پس از بازجویی و بویژه در زندان احساس غربت می‌کرد و شب و روز را با اشک و ناله می‌گذراند و هم‌بندی‌هایش او را وادار کرده بودند از قرص‌های آرامبخش استفاده کند.

میرسلیم همچنین گفته است که «همچنین برخی از همبندی‌های او در هنگام مرخصی به من گفتند که دیگران، مهدی را وادار به بیگاری کرده و از او اخاذی می‌کنند و بدتر از همه به مناسبت شرکت در رأی گیری و انتخابات ریاست جمهوری به او اهانت می‌کردند. این‌ها نمونه‌هایی بود از آنچه در زندان رخ می‌داد و وقتی یقین به صحت گزارش‌ها پیدا کردم و برایم محرز شد که از طرف هم‌بندی‌هایش ظلمی رخ داده، در نامه‌ای از رئیس قوه قضائیه سؤال کردم که آیا منظور از ۵ سال حبس، زندان توأم با تحقیر و توهین و اخاذی است؟ ایشان هم بزرگواری کردند و جواب دادند».

میرسلیم در پاسخ به سوال دیگری درخصوص نحوه مرخصی گرفتن فرزندش از زندان، خاطرنشان کرد: مرخصی از زندان تابع ضوابطی است که مهمترین آن‌ها مربوط به رفتار خود زندانی است. با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمی و روحی فرزندم، او را مستحق مرخصی تشخیص دادند و در این فاصله، مهدی درخواست عفو کرده بود که با ملاحظه رفتار و شرائط او نیمی از مدت حبس او مشمول عفو شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون