کد خبر: ۳۲۰۰۹
۲۱:۰۲ -۰۹ مرداد ۱۴۰۰

با این ترفند‌های روانشناسی ذهن دیگران را بخوانید

برای همه مان پیش آمده که گاهی آرزو کرده ایم که کاش می‌توانستیم ذهن دیگران را بخوانیم و بفهمیم به چه فکر می‌کنند، انگار که از قدرتی جادویی برخوردار باشیم. اما اگر به شما بگوییم که می‌توانید تنها با دقت به زبان بدن آدم‌ها واقعاً ذهن شان را بخوانید چه؟

روانشناسی

نشان تجارت - برای همه مان پیش آمده که گاهی آرزو کرده ایم که کاش می‌توانستیم ذهن دیگران را بخوانیم و بفهمیم به چه فکر می‌کنند، انگار که از قدرتی جادویی برخوردار باشیم. اما اگر به شما بگوییم که می‌توانید تنها با دقت به زبان بدن آدم‌ها واقعاً ذهن شان را بخوانید چه؟

گاهی ممکن است به خاطر اشتباه بودن حرکت بدنی، از کلمات – با همه‌ی قدرت زیادی که دارند – برداشت دیگری شود. با این حال، بیشتر زبان بدن ما به ناخودآگاه ما مربوط می‌شود و ما به خود می‌آییم و می‌بینیم دست به کار‌هایی زدیم که به قدری ناخودآگاه صورت گرفتند که تازه بعد از انجام شان به آن‌ها پی بردیم.

در ادامه ترفند‌هایی به شما یاد خواهیم داد که با آن‌ها دست کمی از یک پیشگو نخواهید داشت.

۱- به چشم هایش دقت کنید

روانشناسی

نگاه کردن به سمت راست و بالا نشانه‌ی دروغگویی است، چون با این کار تخیل فرد فعال می‌شود. اما نگاه به سمت چپ و پایین هنگام صحبت کردن نشان می‌دهد که آن شخص یا در حال به یاد آوردن چیزی است یا دارد فکرش را جمع می‌کند.

۲- اگر زیاد سر تکان می‌داد

روانشناسی

گاهی وقتی مشغول صحبت درباره‌ی چیزی هستیم که شخص مقابل مان علاقه‌ای به آن ندارد، ممکن است آن شخص شروع کند به پشت هم و بیش از حد تکان دادن سر خود. اگر در حال توضیح موضوعی برای کسی بودید و دیدید بیش از حد سر خود را تکان می‌دهد یعنی شک دارد که بتواند طبق توضیحات شما عمل کند. به همین دلیل باید حواس خود را جمع کنید و اگر متوجه این حرکت در شخص مقابل تان شدید، شمرده‌تر صحبت کنید و سعی کنید آن را به شکل دیگری بیان کنید تا متوجه توضیحات شما شود.

۳- ادای خندیدن را در می‌آورد

روانشناسی

بیشتر ما از چین و چروک‌هایی که زودتر از موعد سر و کله شان دور چشم هایمان پیدا شده دل خوشی نداریم. اما چیزی که نمی‌دانیم این است که همین چین و چروک‌ها می‌توانند بگویند که خنده‌ی یک شخص واقعی است یا ساختگی. چون خنده‌ی ساختگی مسری نیست و بنابراین چشم‌ها هم همراه لب‌ها نمی‌خندند.

۴- فک خود را فشار می‌دهد

روانشناسی

فشار دادن فک نشانه‌ی اضطراب است. اگر متوجه شدید شخص مقابل تان فک خود را فشار می‌دهد، معنایش این است که دارد به چیز اضطراب آوری فکر می‌کند. این اتفاق به طور ناخودآگاه می‌افتد، چه آن شخص خود متوجهش باشد و چه نه.

۵- از کجا بفهمیم احساسش ساختگی نیست؟

روانشناسی

احساسات ما به همان اندازه‌ای که واقعاً باشند در حالت چهره‌ی ما هم بروز پیدا می‌کنند، پس اگر کسی یک طرف صورتش فعال‌تر از طرف دیگر آن بود، یعنی احتمالاً احساسش ساختگی است.

۶- دقت کنید چطور دستش را بالا می‌آورد

روانشناسی

بلند کردن دست به طور کامل و با یک حالت راحت، تصویر قدرتمند و مسلطی به شخص می‌دهد. برعکس، بالا آوردن دست تا پایین سر نشان دهنده‌ی نداشتن حس امنیت روانی و خجالتی بودن است.

۷- از کف دست هایش چشم برندارید

بسیاری از حالت‌های دست می‌توانند معنی یا معانی‌ای داشته باشند. دو مورد از آن‌ها هست که می‌خواهیم درموردش صحبت کنیم. اگر کف دست هایتان رو به بالا بود یعنی دارید چیزی را پیشنهاد می‌دهید یا سؤال می‌کنید. اما اگر کف دست هایتان رو به پایین بود یعنی دارید چیزی را دستور می‌دهید یا تقاضا می‌کنید.

۸- به فاصله اش تا خودتان دقت کنید

روانشناسی

برای اینکه متوجه شوید شخص مقابل تان از شما خوشش می‌آید یا نه، دقت کنید که چقدر نزدیک به شما ایستاده؛ و اگر به شخص مقابل تان نزدیک شدید و او به عقب رفت، ممکن است معنی اش آن باشد که این رابطه متقابل نیست. حتی گاهی ممکن است بتوان از روی فاصله‌ی فیزیکی میان دو نفر به رابطه‌ی آن‌ها پی برد.

منبع: بوق خبر
ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون