نشان تجارت - سعادتآباد از شرق به بزرگراه چمران، از جنوب به شهرک غرب، از شمال به کوی فراز، از شمال شرق به اوین، از شمال غرب به فرحزاد راه دارد. بزرگراه یادگار امام از شمال و بلوار فرحزادی از غرب سعادتآباد میگذرد. مناطق کوی فراز و شهرک مخابرات (بهرود) در شمال سعادتآباد و در دامنهٔ کوه واقع هستند. خیابانهای سعادت آباد،۲۴ متری، علامه، سرو و همچنین بلوار پاکنژاد و بلوار شهرداری وبلوار فرحزادی، از خیابانهای اصلی سعادت آباد محسوب میشوند.
بلوار اصلی سعادت آباد، از جنوب به بلوار دریا و از شمال به بزرگراه یادگار امام (اوین) متصل است. میدان کاج به عنوان قدیمیترین و اصلیترین میدان سعادت آباد در میانهٔ این بلوار واقع است. توسعهٔ سعادت آباد بعد از انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی آغاز شد و در واقع از ابتدای دههٔ هفتاد خورشیدی و افزایش جمعیت مهاجر تهران شدت گرفت. این توسعه از بلوار اصلی سعادت آباد آغاز شد و در جهت غرب به سمت دره فرحزاد و در جهت شرق به سمت دره اوین ادامه پیدا کرد. بطوریکه در حال حاضر تقریباً زمین خالی و بی استفاده در سعادت آباد وجود ندارد و توسعهٔ عمودی این محله شدت گرفتهاست و بر تعداد طبقات ساختمانها افزوده میشود.
بلوار اصلی سعادت آباد در امتداد شمال-جنوب میباشد، خیابان ۲۴ متری سعادت آباد و علامه در شرق بلوار اصلی سعادت آباد و موازی با آن و بلوار پاکنژاد و فرحزادی در غرب بلوار اصلی و موازی با آن واقع شدهاند. خیابان اصلی شرقی - غربی سعادت آباد بلوار سرو میباشد و بلوار دریا موازی با بلوار سرو در ضلع جنوبی سعادت آباد است و مرز سعادت آباد و شهرک غرب به حساب میآید.