کد خبر: ۲۶۴۳
۱۵:۵۶ -۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶

تکذیب تامین هزینه‌های سفر توسط بازیکنان تراکتور

مدیر رسانه‌ای باشگاه تراکتورسازی تقبل هزینه‌های سفر به آبادان توسط بازیکنان و امیر قلعه‌نویی را تکذیب کرد.
ورزش و جوان- مشکلات مالی که گریبان تراکتورسازی را گرفته، یک شایعه عجیب را به وجود آورد. در یکی، دو روز گذشته شایعاتی در فضای مجازی دست به دست می‌شود، مبنی بر اینکه هزینه های سفر تیم به آبادان برای دیدار فینال حذفی با نفت تهران را بازیکنان و امیر قلعه‌نویی پرداخت کرده‌اند. در واکنش به این شایعات مسئولان تراکتورسازی اقدام به تکذیب ماجرا کردند.


سیامک قلیچ‌خانی، مدیررسانه‌ای تیم تراکتورسازی در این باره گفت: «این شایعات بی‌اساس و کذب است که در فضای مجازی مطرح شده است. طبق روال گذشته همه هزینه‌های سفر و اردو توسط باشگاه تامین شده و متاسفم که چنین شایعاتی مطرح می‌شود.»


وی افزود: «برخی افراد با این شایعه‌پراکنی‌ها می‌خواهند بین مدیریت و اعضای تیم فاصله بیندازند اما بدانید که همه ارکان باشگاه در آرامش کامل و با اتحاد به دنبال رسیدن به جام قهرمانی حذفی هستند و هیچ کدام از این شایعات بی‌اساس به تیم ضربه نمی‌زند.»

منبع:ورزش سه

ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون