نشان تجارت - سرکه در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، سیبزمینی، نارگیل، چغندر و سیب به دست میآید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسیداستیک، اسیدگالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسیدکافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.
سرکه سیب همچنان دارویی باستانی برای معالجه بیماریهای فراوانی از سرماخوردگی تا زخم است. برای آشنایی با خواص سرکه سیب با ما همراه باشید.
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیته معده و سوزش سر دل کمک میکند.
مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب میشود.
اگر چنین مشکلاتی پیش از این ایجاد شدهاند، شما همچنان میتوانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.
بررسیها نشان میدهد مصرف دو قاشق از این مایع ترش در کنار یک وعده تنقلات در مقایسه با مصرف تنقلات همراه با آب میتواند به کاهش سطح قند خون منجر شود.
اثر آنتیبیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین، این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوسها را پاکسازی میکند و از این رو، گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود.
یکی از فواید اصلی مصرف مداوم سرکه سیب تقویت سیستم ایمنی است. سرکه سیب ترکیبی اسیدی دارد بنابراین باکتریها را پیش از آنکه در بدن موجب سرماخوردگی یا سرفه شوند از بین میبرد.
به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع میکند.
سرکه سیب سرشار از ویتامین B ۶ و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمعشده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف کمک میکند.
مصرف سرکه سیب هنگام صبح به پاکسازی کبد و سمزدایی از بدن کمک میکند. با مصرف این ترکیب میتوان بدون صرف هزینههای بالا مواد سمی و مضر را از بدن خارج کرد.