کد خبر: ۴۶۰۱۰
۱۱:۰۲ -۲۸ بهمن ۱۴۰۱
آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد
آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود، برآوردش از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۳ را به دنبال بازگشایی اقتصاد چین، بالاتر برد.

بازگشت چین و کمبود عرضه نفت

نشان تجارت - آژانس بین‌المللی انرژی برآوردش از میزان تقاضای جهانی برای نفت در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۳ را به میزان ۵۰۰ هزار بشکه در روز و برای کل سال را حدود نیم میلیون بشکه در روز افزایش داد. در نتیجه، اکنون انتظار دارد مصرف نفت جهان امسال به میزان دو میلیون بشکه در روز رشد کرده و به ۱۰۱.۹ میلیون بشکه در روز بالغ شود. پیش بینی مذکور، ۱۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از برآورد قبلی است.

در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: بازگشایی چین، اتفاق خوبی برای اقتصاد جهانی خواهد بود. این کشور در آستانه ازسرگیری نقش خود به عنوان موتور اصلی رشد تقاضای جهانی برای نفت خواهد بود.

با این حال، آژانس بین‌المللی انرژی انتظار دارد بازارهای نفت جهانی احتمالا در نیمه اول سال، در نتیجه تولید قوی روسیه، با مازاد عرضه روبرو شوند.

اگرچه روسیه هفته گذشته اعلام کرد تولید ماهانه نفت را در واکنش به تحریم‌های غربی کاهش خواهد داد اما آژانس بین‌المللی انرژی انتظاراتش برای میزان افت عرضه روسیه را به طرز چشمگیری تنزل داد و برآورد کرد تولید نفت روسیه تا پایان سه ماهه نخست، یک میلیون بشکه در روز کاهش پیدا می‌کند که بسیار کمتر از برآورد ۱.۶ میلیون بشکه در روز کاهش در گزارش قبلی آژانس است. آژانس بین‌المللی انرژی، در ابتدا کاهش تولید روسیه به میزان سه میلیون بشکه در روز پس از جنگ اوکراین را پیش بینی کرده بود.

نفت شروع لرزانی در سال ۲۰۲۳ داشت و با گمانه‌زنی معامله‌گران درباره ازسرگیری موفقیت آمیز فعالیت اقتصادی چین پس از لغو سیاست سخت گیرانه کووید ۱۹ و تیره شدن دورنمای تقاضا تحت تاثیر سیاست پولی انقباضی بانک‌های مرکزی و نگرانی از بروز رکود، حدود ۸۵ دلار در هر بشکه در لندن معامله شد.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، با این حال، بازارهای جهانی در نیمه دوم سال که تاثیر تحریم‌ها علیه روسیه بارزتر می‌شود و روند احیای اقتصادی چین سرعت می‌گیرد، دچار محدودیت عرضه خواهند شد. عرضه جهانی نفت در نیمه اول سال ۲۰۲۳ از تقاضا فراتر خواهد رفت اما این معادله تحت تاثیر احیای تقاضا و کاهش تولید روسیه، می‌تواند به سرعت تغییر کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تقاضای چین برای نفت که سال گذشته کاهش داشت، امسال ۹۰۰ هزار بشکه در روز رشد کرده و به رکورد ۱۵.۹ میلیون بشکه در روز می رسد. آمار هواپیمایی ملی چین نشان داد پروازهای داخلی چین در طول تعطیلات سال نوی چینی ۸۰ درصد افزایش یافت و شرکت یونی‌پک که زیرمجموعه غول نفتی سینوپک است، در میان شرکت‌های چینی پیش افتاده و میلیون‌ها بشکه نفت از خاورمیانه خریداری کرده است.

اوپک خوش بینی بیشتری نسبت به آژانس بین‌المللی انرژی داشته و در گزارش ماهانه خود که روز سه شنبه منتشر شد، برآوردش از میزان رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال میلادی جاری را ۱۰۰ هزار بشکه در روز ارتقا داد و انتظار دارد تقاضا به میزان ۲.۳۲ میلیون بشکه در روز معادل ۲.۳ درصد رشد  خواهد کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نشان تجارت نفت چین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
کرامت سلیمی
|
Netherlands
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
0
0
هیچ حقیقتی وجود ندارد که بتوان برای ان داستان طولانی نوشت.

وقتی موضوعی زیاد کش بیاد و تمام نشود یعنی ان موضوع بر اساس دروغ و نیرنگ استوار است.

10 سال مذاکرات برجام شما را به شک نینداخته که برجام یک بازی سیاسی برای سر کار گذاشتن ملتهاست.

ایا شما واقعا انتظار دارید که با برجام مشکلی حل شود.

اساس برجام بر دروغ بزرگی به نام سلاح هسته ایست.

حتی اقای ظریف با زبان دیگری به این که برجام بازیست اشاره کردند. اقای ظریف گفتند که بند بند برجام با دروغ نوشته شده است.

متاسفانه رسانه ها بی میل یا ناتوان در روبرو شدن با حقیقتند. و زمانی حقیقت را متوجه خواهند شد که دیر شده و گفتن حقیقت بی اثر شود.
کرامت سلیمی
|
Netherlands
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
0
0
سرنوشت همین است که با برجام ما را بازی دهند و دست بیندازند.

انتظار دیگری از موضوع برجام نباید داشت.

حتی هنوز خیلی ها روی معنی برجام فکر نکرده اند که " برنامه جامع اقدام مشترک " واقعا چیست؟

از ملتها که کاری برنمیاد که بخوان اقدام مشترکی کنند بلکه این دولتها هستند که باید یک اقدام مشترک انجام دهند.

این اقدام مشترک چیست؟

دولتها قرار است که به صورت هماهنگ چه بلایی بر سر ملتها بیاورند.؟

ایا برنامه این است که ملتها را به جان هم بیندازند.؟

ایا جنگ و قحطی بزرگی در کل دنیا قرار است رخ دهد؟
کرامت سلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
0
0
چرا بیشتر مردم نمی توانند حقیقت را درک کنند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



به نظر می رسد که رسانه هر چقدر بزرگتر باشد ، دروغهای بزرگتری می گوید و حقایق بیشتری را مخفی می کند. و تلاش می کند دروغهای بیشتری را در لباس حقیقت به ملتها باور دهد.



بدون شک حقیقت در ذات دروغهاییست که در رسانه ها منتشر می شود. اما چرا مردم نمی توانند حقیقت را پیدا کنند.



قدرتمندان جهان برای گمراه نمودن ملتها و انحراف اذهان انها برای نرسیدن به حقایق ملتها را درگیر عشق و نفرت نسبت به موضوعات مختلف می کنند. زیرا عشق و نفرت هردو یک ویژگی مشترک دارند و انهم اینکه باعث می شوند افراد دیدگاه درستی نسبت به موضوعات و مسائل مختلفی که می بینند نداشته باشند و نتوانند حقیقت و واقعیت را از دروغها تشخیص دهند.

متاسفانه تعداد زیادی از رسانه ها برای انحراف اذهان از رسیدن به حقیقت موضوعات مبتذل و پیش پا افتاده و یا حتی موضوعات ظاهرا” علمی ، اگاهی دهنده ، هنری و… را منتشر می کنند.



تعداد زیاد سایتها و کانالهای سرگرم کننده اعم از جوک ، فیلم ، سرگرمی و … باعث پنهان شدن حقیقت در لابلای دروغها می شود..

انسانها با باورها و عادتهایشان و همچنین رؤیاهایشان زندگی می کنند و از حقیقت فرار می کنند و این باعث می شود که صاحبان قدرت و سرمایه ملتها را به هر شکلی که اراده کنند کنترل و مهندسی نمایند. و دروغها را در لباس حقیقت به انها باور دهند.



فرار از حقیقت انسانها باعث شده تا به جای ریشه یابی واقعی مشکلات و بحرانها ی جهانی مخصوصا” جنگها همواره به دنبال یک ناجی و قهرمان بگردند تا انها را نجات دهد. بیشتر انسانها در شرایط فعلی جهان همچون دختر بچه ای شده اند که در رؤیاهایش انتظار دارد فردی با اسب سفید بیاید، غول ستمگر را بکشد و با اوازدواج نماید و خوشبختش کند.



صاحبان قدرت و صاحبان سرمایه در جهان برای حفظ موقعیتشان همواره به دنبال بحران سازی در جهان می باشند. بحرانهایی که کنترل و هدایت این بحرانها در اختیار خودشان است. گاهی جنگ جهانی ، گاهی جنگ منطقه ای و نیابتی ، گاهی رواج قحطی،بیماری, گرسنگی و بیکاری و گاهی رواج تروریسم ان هم تروریسم دولتی که خطرناکترین نوع تروریسم است و …
کرامت سلیمی
|
Germany
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
مقصر چشم انداز تاریک بیشتر از همه رسانه ها هستند که در مقابل فهمیدن حقایق مقاومت می کنند.

وقتی رسانه ها نمی خواهند باورهای خاک گرفته و کپک زدهشان را دور بریزند،چشم انداز همچنان تاریک خواهد ماند
نبض بازار
گوناگون