کد خبر: ۶۷۷۳۲
۱۶:۴۶ -۱۲ مهر ۱۴۰۴

محدودیت عجیب برای پلتفرم‌های طلا

رئیس اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی نوشت: بانک مرکزی در ضوابط پیشنهادی خود آورده که پلتفرم‌های طلا باید ساعت کاری مشخص داشته باشند؛ یعنی بعد از ساعت ۴ بعدازظهر باید به کانال‌های تلگرامی مراجعه کرد.

پلتفرم‌های طلا

نشان تجارت - رئیس اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی اعلام کرد در ضوابط پیشنهادی بانک مرکزی، برای فعالیت پلتفرم‌های طلا ساعت کاری در نظر گرفته شده است.

رضا الفت‌نسب در توییتر نوشت: «بانک مرکزی در ضوابط پیشنهادی غیرقانونی‌اش آورده پلتفرم‌های طلا باید «ساعت کاری» داشته باشن! این یعنی تا ۴ بعدازظهر شفافیت، بعدش همه برید سراغ کانال‌های تلگرامی!»

این رویکرد از سوی بانک مرکزی در حالی مطرح شده که ماهیت اقتصاد دیجیتال و بازار‌های آنلاین، فعالیت ۲۴ ساعته و بدون محدودیت زمانی و مکانی است.

این نهاد پیش از این نیز از فعالیت شبانه‌روزی صرافی‌های رمزارزی انتقاد کرده و به دنبال محدودسازی آنها بود. این موضوع را سهند حمزه‌ای، مدیرعامل آبان‌تتر، در رویداد بررسی اثرات «قیمت‌گذاری دستوری» مطرح کرد.

منبع: چندثانیه

ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون