کد خبر: ۶۴۰۲۳
۱۳:۵۳ -۱۸ خرداد ۱۴۰۴

آغاز تور شمال کشور «فین جین» / اولین اجرا‌ها در قزوین و رشت

نمایش «فین جین» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل حاجی علی خانی و تهیه کنندگی محمود مداحی در آغاز تور شمال کشور به قزوین و رشت میرود

آغاز تور شمال کشور «فین جین» / اولین اجرا‌ها در قزوین و رشت

نشان تجارت - به نقل از مشاور رسانه‌ای؛ نمایش «فین جین» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل حاجی علی خانی و تهیه کنندگی محمود مداحی و با برگزاری محمد جواد آصفی، بابک فیضی پور و مهدی هوشیار تور شهر‌های شمالی کشور را آغاز خواهد کرد و اولین مقصد اجرایی این اثر نمایشی قزوین و رشت خواهد بود.

نمایش «فین جین» با بازی ابوالفضل حاجی علی خانی، حمید عرب، روزبه اختری، مرتضی علی دادی، مرجان قمری، محسن زرآبادی پور و حسین میرزاییان ۱۹ الی ۲۳ خرداد ماه در سالن تئاتر شهر قزوین و پس از آن در تالار مرکزی رشت روی صحنه می‌رود؛ این نمایش با پشت سر گذاشتن این دو مرحله از اجرا‌های خود، راهی شهرستان‌های آمل، ساری و در پایان مجدد در شهر رشت روی صحنه می‌رود.

آغاز تور شمال کشور «فین جین» / اولین اجرا‌ها در قزوین و رشت

این اثر نمایشی با استقبال ۴۰ هزار مخاطب و ۲۰۰ اجرای بدون ظرفیت خالی، در فهرست آثار نمایشی پرفروش و پرتماشاگر دوسال اخیر تهران به شمار می‌آید.

آغاز تور شمال کشور «فین جین» / اولین اجرا‌ها در قزوین و رشت

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به آهنگساز و خواننده: عبد آتشانی، مجری برگزاری رشت: مرتضی یکرنگ، جانشین تهیه و تولید: مهراسا مداحی، طراح گریم: سلماز نجفی، طراح لباس: پریا الماسی، طراح پوستر تبلیغاتی و محیطی: مهدی آروم، طراح پوستر: سعید ملک، برنامه ریز و دستیار کارگردان: صائب کریمی، مدیر روابط عمومی، رسانه و تبلیغات: محسن بیده، ساخت تیزر: امیرحسین نجاح، عکاس: محسن بیده و مهدی آروم، منشی صحنه: هستی دبیران، مجریان گریم: سلماز نجفی، نگین سهرابی، دستیار لباس: فاطمه بابایی و مائده شیرین، دستیاران کارگردان: محمدرضا بهشتیان و محمدمعین علاقه‌مند و دستیار تهیه و تولید: حامد لطفی شاره کرد.

آغاز تور شمال کشور «فین جین» / اولین اجرا‌ها در قزوین و رشت

برچسب‌ها:
ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون