کد خبر: ۶۳۲۴۹
۱۱:۴۹ -۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

حضور موثر بانک سپه با سه مقاله علمی در همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی

مدیران و کارکنان بانک سپه با ارائه سه مقاله علمی حضور موثری در سی و دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی داشتند.

بانک سپه در همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی

نشان تجارت - سی و دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با سخنرانی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و حضور دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه، مدیران عامل بانک‌ها، جمعی از مدیران و کارشناسان شبکه بانکی کشور، اساتید، صاحب‌نظران و پژوهشگران حوزه پولی و مالی برگزار شد.

آیت‌اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و حمید آقا‌محمدی از اداره کل مطالعات راهبردی و آینده پژوهی بانک در بخش کارگاه آموزشی این همایش مقاله‌ای با عنوان "مرور نظام‌مند استاندارد‌ها و الگو‌های بین‌المللی در هوشمند‌سازی و نظارت بانکی (مطالعه تطبیقی: درس آموخته‌های کشور‌های منتخب) " ارائه کردند. 

سید‌مهدی حسینی قائم‌مقام مدیرعامل بانک سپه نیز در مقاله‌ای مشترک با حسین عنایتی به بررسی "تاثیر انتشار ارز‌های دیجیتال بانک مرکزی بر سلطه جهانی دلار؛ مرروی نظام‌مند بر تجربیات بین‌المللی و سناریو‌های پیش‌رو" پرداختند.

همچنین محمد رجبی و سید‌امید آذرکسب از اداره کل برنامه‌ریزی و مدیریت تحول بانک سپه نیز به صورت مشترک مقاله‌ای با عنوان "بانکداری فردا؛ آینده‌نگاری تحولات فناورانه در نظام بانکی ایران با استفاده از ابزار مثلث آینده" ارائه کردند.

سی و دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت‌ماه به همت پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با موضوع "اعتلای حمکرانی پولی و بانکی با نگاهی به اسناد بالادستی" برگزار شد.

این رویداد فرصت ارزشمندی برای تبادل نظر و همفکری میان مدیران، اساتید و صاحبنظران در حوزه سیاست‌های ارزی، اعتباری و بانکی کشور به شمار می‌رود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون