کد خبر: ۶۲۷۳۳
۱۹:۰۰ -۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

زمان واریز کالابرگ الکترونیکی اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد

سرنوشت طرح کالابرگ الکترونیکی در اردیبهشت به تامین اعتبار لازم از سوی دولت گره خورده و هنوز نمی‌توان با قطعیت از تداوم یا توقف موقت آن سخن گفت

کالابرگ الکترونیکی

نشان تجارت - سرنوشت طرح کالابرگ الکترونیکی در اردیبهشت به تامین اعتبار لازم از سوی دولت گره خورده و هنوز نمی‌توان با قطعیت از تداوم یا توقف موقت آن سخن گفت

دولت چهاردهم طرح کالابرگ الکترونیکی را در اسفندماه ۱۴۰۳ کلید زد و آن را در فروردین ۱۴۰۴ نیز اجرا کرد. هدف از اجرای این طرح تسهیل دسترسی خانوار‌های نیازمند به کالا‌های اساسی اعلام شده و به خانوار‌های مشمول این امکان را می‌دهد که با استفاده از اعتبار اختصاص‌یافته، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل لبنیات، گوشت، مرغ، روغن و برنج را از فروشگاه‌های سراسر کشور تهیه کنند.

در مرحله نخست که اسفندماه سال گذشته اجرا شد، به دهک‌های اول تا سوم درآمدی ۵۰۰ هزار تومان و به دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر اعتبار اختصاص یافت.. مرحله دوم نیز در فروردین ۱۴۰۴ ادامه پیدا کرد؛ به طوری که از ۱۶ فروردین اعتبار دهک‌های اول تا سوم و از ۲۷ فروردین اعتبار دهک‌های چهارم تا هفتم به حساب خانوار‌ها شارژ شد. این مبالغ برای خرید کالا‌های مشخص‌شده تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ اعتبار دارند.

مرحله سوم طرح کالابرگ کی اجرا می‌شود؟

وضعیت اجرای طرح کالابرگ در اردیبهشت ۱۴۰۴ با ابهاماتی مواجه شده است. حسن نوروزی، مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها چندی پیش در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی تأکید کرد که اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، اما آغاز مرحله جدید منوط به تأمین و وصول منابع مالی پیش‌بینی‌شده در بودجه ۱۴۰۴ است.


بیشتر بخوانید: اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در انتظار تأمین اعتبار


تاکنون اطلاعیه رسمی درباره واریز یارانه کالابرگ برای اردیبهشت منتشر نشده است و این موضوع یارانه بگیران را نسبت به دریافت مجدد یارانه کالابرگ دچار تردید کرده است. با این وجود، در صورت تداوم طرح پیش‌بینی می‌شود که یارانه مستمری‌بگیران کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در نیمه اردیبهشت واریز شود. همچنین احتمالاً یارانه دهک‌های اول تا سوم در بیستم اردیبهشت و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم در نیمه دهه آخر این ماه به حساب خانوار‌ها واریز خواهد شد.

البته همانطور که اشاره شد سرنوشت طرح کالابرگ الکترونیکی در اردیبهشت به تامین اعتبار لازم از سوی دولت گره خورده و هنوز نمی‌توان با قطعیت از تداوم یا توقف موقت آن سخن گفت

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون