کد خبر: ۶۲۵۷۴
۱۳:۰۱ -۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

طلای جهانی سقوط کرد

بررسی‌ها نشان می‌دهد طلا که تا بیش از ۳ آغاز و ۵۰۰ دلار بالا رفته بود، حالا در کف کانال ۳ هزار دلار قرار گرفته است.

طلای جهانی

نشان تجارت - اگرچه قیمت طلا در معاملات روز پنج‌شنبه بازار جهانی با افزایش مواجه شده، اما طی ۲۴ ساعت گذشته به کانال ۳ هزار و ۲۰۰ دلار رفت، اما در این کانال ماندگار نشد و حالا اونس طلا روی عدد ۳ هزار و ۳۳۱ دلار ایستاده است.

براساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا که به زیر سطح ۳۳۰۰ دلار سقوط کرده بود، به پایین‌ترین سطح خود از ۱۶ آوریل رسیده بود.

طلای جهانی

اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا، روز چهارشنبه گفت که تعرفه‌های بالا بین آمریکا و چین پایدار نیست.

روزنامه فایننشیال تایمز، روز چهارشنبه به نقل از چند منبع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد پس از لابی‌های چشمگیر مدیران صنعت در هفته‌های اخیر، خودروسازان را از برخی تعرفه‌ها معاف کند.

طلا که به طور سنتی، به عنوان پوششی در برابر ابهامات اقتصادی و سیاسی شناخته می‌شود و اغلب در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می‌کند، روز سه شنبه به رکورد ۳۵۰۰ دلار و پنج سنت رسید.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون