کد خبر: ۶۱۷۲۶
۰۶:۰۰ -۰۷ فروردين ۱۴۰۴
سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال جدید

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی از تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه انجام خواهد داد.

بازار سرمایه

سید رحمت‌الله اکرمی بازار سرمایه را یکی از بازارهای مهم در اقتصاد دانست و اظهار کرد: طبیعتا تمامی بازارها با هم در ارتباط هستند، اما وقتی با هم هماهنگ عمل کنند می‌توانند نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی داشته باشند.

او با اشاره به نقش بازار سرمایه در رونق اقتصادی گفت: بازار سهام یکی از بازارهای مهمی است که می‌تواند به رونق اقتصاد منجر شود.

اکرمی در عین حال، بهبود وضع اقتصادی را در گرو رونق بازار سرمایه دانست و ابزار امیدواری کرد که هدف رشد و رونق اقتصاد از مسیر بازار سرمایه محقق شود.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این‌که وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه خواهد کرد، تاکید کرد: طبیعتا وزیر جدید اقتصاد هم به رونق بازار سرمایه توجه ویژه خواهد داشت.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جاوید
|
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
0
0
کمی باید بیشتر از همیشه با مردم صادق بود. باید مشخص شود تا کجا باید مردم مراعات کنند و برنامه دولت و سیستم حکمرانی برای برون رفت از شرایط بد اقتصادی چیست؟
آخرین اخبار
گوناگون