کد خبر: ۶۱۶۰۶
۰۸:۴۸ -۳۰ اسفند ۱۴۰۳

تجمع قانون‌شکنان برای ابلاغ قانون حجاب

سیدمحمود نبویان، عضو ارشد جبهه پایداری در کانال شخصی خود در ایتا درباره حواشی ابلاغ قانون عفاف و حجاب بیان کرد: زمانی که ما لایحه حجاب را تصویب کردیم قبل از سقوط سوریه بود، قبل از شهادت سیدحسن بود و شرایط را می‌دانید. اما بر اساس اینکه مبادا دشمن بخواهد ایران را سوریه‌سازی بکند، دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی گفته است که فعلا جلوی هر چیزی که باعث دوقطبی‌سازی شود را باید گرفت. 

حامیان حجاب اجباری در ایران

نشان تجارت - جهانگیر مصلی: در حالی‌که چند روز پیش محمود نبویان، عضو ارشد جبهه پایداری، با انتشار ویدیویی تلاش کرد که با متحصنین و تجمع‌کنندگان حامی اجرای لایحه حجاب مقابل مجلس مرزبندی انجام دهد، آقاتهرانی، رئیس شورای مرکزی این جبهه، در جمع این افراد حاضر شد و از آن‌ها تشکر کرد.

سیدمحمود نبویان با انتشار یک فیلم ۶ دقیقه‌ای گفت: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام شد، اجرای آن باطل است. 

عضو ارشد جبهه پایداری در کانال شخصی خود در ایتا درباره حواشی ابلاغ قانون عفاف و حجاب بیان کرد: زمانی که ما لایحه حجاب را تصویب کردیم قبل از سقوط سوریه بود، قبل از شهادت سیدحسن بود و شرایط را می‌دانید. اما بر اساس اینکه مبادا دشمن بخواهد ایران را سوریه‌سازی بکند، دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی گفته است که فعلا جلوی هر چیزی که باعث دوقطبی‌سازی شود را باید گرفت. 

وی اظهار کرد: همین افراد در زمان تاخیر انجام عملیات «وعده‌صادق۲» چه حرف‌هایی زدند؟ گفتند که دولت آقای پزشکیان مانع است! بعد گفتند آقای قالیباف مانع است! جلوتر گفتند فرماندهان نظامی مثل آقای حاجی‌زاده و آقای سلامی عافیت‌طلب شدند! جلوتر گفتند اینها فقط بیانیه می‌دهند و کاری نمی‌کنند! می‌گفتند اگر زودتر انجام می‌شد سیدحسن شهید نمی‌شد! رهبر انقلاب چند روز پاسخ همه اینها را دادند که اینها کذب است. این کار‌ها بحران‌سازی است. اینها همان افراد هستند که می‌خواهند در هر موقعیتی بحران‌سازی کنند.

نبویان افزود: دو قطبی‌ها نظام را تضعیف می‌کند. برخی می‌گویند دوقطبی حق و باطل است، اینطور نیست، حفظ نظام اوجب واجبات است.
در سوی دیگر، مرتضی آقاتهرانی، نماینده مجلس و عضو ارشد جبهه پایداری هم در جمع تحصن‌کنندگان حجاب گفت: دبیر شورای امنیت می‌ترسد که [با اجرای قانون حجاب]جامعه ما به هم بریزد. آمدن و درخواست شما [به طور]محترمانه، این پیام را می‌رساند که نه تنها هیچ مشکلی پیش نمی‌آید؛ بلکه مردم ما حجاب و عفاف را می‌خواهند.

او ادامه داد: این قانونی که هست، قانون کشف حجاب و عریانی است. ۲۰۹ نفر از نمایندگان از جمله نماینده خانم زرتشتی و نمایندگان یهودی و ارامنه این قانون را امضا کردند؛ تقریباً کسی نیست مخالف باشد. این به آقای قالیباف نشان می‌دهد که ما هستیم و پای کاریم؛ زیرا اینهایی که امضا کردند نمایندگان مردم هستند و مانند این است که خود مردم اجرای لایحه حجاب را می‌خواهند.

آقاتهرانی تأکید کرد: امیداورم در همین اسفند این قانون اجرا شود، پیش از آنکه عید و تابستان فرا برسد؛ ماه رمضان بهترین فرصت برای انجام چنین کاری است.

او در پایان خطاب به تحصن‌کنندگان گفت: نشان دهید که کسی نمی‌تواند جمعیت ما را بی‌نظم نشان دهد؛ از حضور همه شما تشکر می‌کنم.

جواد آرین‌منش، فعال سیاسی اصولگرا، درباره همین مطالبی که در بالا به آن اشاره کردیم گفت: «این تجمعاتی که تحت عنوان دفاع از قانون حجاب و عفاف برگزار می‌شود، گردانندگانی پشت صحنه دارد که از سوی برخی جناح‌ها و نهاد‌ها حمایت می‌شوند و به این شکل نیست که گروهی از مردم به‌طور خودجوش مقابل مجلس جمع شوند تا مطالباتشان را مطرح کنند. اخیرا یکی از نمایندگان مجلس سخنان مهمی در این زمینه بیان کرده بود. او ادعا می‌کرد که افرادی پشت صحنه حضور دارند که از تجمع‌کنندگان حمایت‌های مالی می‌کنند تا آن‌ها جمع شوند و شعار دهند. در خصوص قانون حجاب و عفاف انتقاداتی مطرح شده است؛ از جمله اینکه این قانون موجب ایجاد شکاف اجتماعی می‌شود و از سوی دولت نیز گفته شده که این قانون قابلیت اجرا ندارد و ایرادات اساسی دارد».

او ادامه داد: «این‌گونه تجمعات آثار منفی زیادی دارند؛ از جمله آنکه در نظم اجتماعی اختلال ایجاد می‌کنند و جامعه را دوقطبی می‌سازند. اگر این نیرو‌ها را خودجوش تلقی کنیم، باید مشخص شود چه چرا اینها می‌توانند تجمع برگزار کنند، اما دیگران نه؟ اگر مجوز ملاک عمل است، اینها هم که مجوز ندارند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «دولت آقای پزشکیان در قبال اجرای شعار‌هایی که مطرح کرده، از جمله رفع فیلترینگ و یا آزادی برگزاری تجمعات برای گروه‌های مختلف سیاسی، نتوانسته اقدامات لازم را انجام دهد. در مجموع به نظر من هیچ‌کسی، نه دولت و نه غیر دولت، قادر به اجرای قوانینی نخواهد بود که زمینه اجرایی آن‌ها از لحاظ عینی و فرهنگی وجود ندارد. مانند فیلترینگ یا قوانین مشابه که قابلیت اجرایی ندارند. همچنین، قانون منع استفاده از گیرنده‌های ماهواره که هنوز هم به‌عنوان یک قانون وجود دارد، یا قوانینی پیشین مانند ممنوعیت استفاده از ویدئو، همگی قوانینی هستند که قابلیت اجرایی ندارند».

او در پایان گفت: «اگر قوانینی که به تصویب می‌رسد، پشتوانه علمی و پژوهشی نداشته باشند، تنها وقت مردم گرفته شده است. قانون حجاب و عفاف یکی از آن قوانین است. مرکز پژوهش‌های مجلس برای این تشکیل شده که پیش از طرح این قوانین در صحن علنی مجلس، مطالعات لازم برای اجرایی شدن آن‌ها انجام شود و سپس در کمیسیون‌ها و صحن مجلس به تصویب برسند. وقتی کار علمی صورت نگیرد، بسیاری از قوانین بدون قابلیت اجرایی تصویب می‌شوند».

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون