کد خبر: ۴۹۳۰۴
۱۲:۴۳ -۲۲ آبان ۱۴۰۲

کفپوش مخصوص بیمارستان چه ویژگی هایی دارد

انتخاب کفپوش مناسب از لحاظ نوع و طرح، در دنیای امروز، از مهم ترین موارد در طراحی داخلی هر مکانی محسوب می شود. امروزه کفپوش های مختلفی توسط سازندگان تولید و به بازار عرضه می گردد.

نشان تجارت - انتخاب کفپوش مناسب از لحاظ نوع و طرح، در دنیای امروز، از مهم ترین موارد در طراحی داخلی هر مکانی محسوب می شود. امروزه کفپوش های مختلفی توسط سازندگان تولید و به بازار عرضه می گردد. یکی از مکان هایی که انتخاب کفپوش در آن از اهمیت بالایی برخوردار است، بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند. انتخاب و خرید کفپوش بیمارستانی نامناسب می تواند موجب انتقال بیماری شود. علاوه بر آن بر سرعت عملکرد کادر درمان نیز تاثیر می گذارد. کفپوش های با کیفیت رولی یا اپوکسی می تواند انتخاب درستی برای مراکز درمانی و بهداشتی باشد. در ادامه این مطلب جزئیات بیشتری در این زمینه به شما ارائه خواهیم نمود. خواهشمندیم تا انتها ما را همراهی بفرمایید.

کفپوش مخصوص بیمارستان چه ویژگی هایی دارد

کفپوش رولی

انواع کفپوش رولی اغلب از جنس موادی مشابه پلیمر و پلاستیک یا به عبارت دیگر از جنس PVC پی وی سی ساخته می شوند. این کفپوش ها در اماکنی که تردد زیاد است و رطوبت محیط بالا می باشد، نصب می گردند. این محصولات از لحاظ طرح و رنگ بسیار متنوع هستند. کفپوش های رولی طرح سنگ، یکی از طرح‌ های پرطرفدار و کاربردی این نوع کفپوش ها در بازار می باشند. کفپوش هایی با طرح سرامیک، پارکت، طرح کاشی و غیره نیز در بازار عرضه می شوند که طرفداران خاص خود را دارند. این محصولات بسیار زیبا هستند و به متریال طبیعی بسیار شبیه می باشند.  

انواع مختلف کفپوش رولی کارایی های مختص به خود را دارند. کفپوش بیمارستانی، از انواع بسیار پرکاربرد کفپوش های رولی تخصصی می باشد، که در بیمارستان ها، کلینیک ها و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این کفپوش ها دارای رویه پی وی سی هستند و زیره آن ها فوم با ضخامت های مختلف است. قیمت کفپوش رولی به نوع آن، نوع مکان و موقعیت مکان مورد نظر، نحوه آماده سازی سطح، متراژ فضا و مواردی از این دست بستگی دارد. قیمت کفپوش بیمارستانی نیز به چندین فاکتور بستگی دارد. ضخامت کفپوش یکی از موارد تاثیر گذار در قیمت کفپوش است. هر چه ضخامت کفپوش بیشتر باشد، مقاومت نهایی آن نیز بیشتر خواهد بود. احداث زیر کار مناسب لازمه نصب کفپوش های بهداشتی و بیمارستانی می باشد.

کفپوش آنتی باکتریال یا بیمارستانی

کفپوش آنتی باکتریال یا بیمارستانی

کفپوش آنتی باکتریال  همان طور که از نام آن ها می توان فهمید، برای نصب در مراکزی که در آن ها رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین رعایت استاندارد بهداشت الزامی است، به کار برده می شوند. اماکنی مثل بیمارستان ها، کلینیک ها، آزمایشگاه ها، کلین روم ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی.

به دلیل اهمیت ویژه و حساسیت بالای فضاهای درمانی و بیمارستانی در زمان انتخاب کفپوش بیمارستانی، باید جزئی ترین موارد را نیز مد نظر قرار داد. این اماکن با محیط های اداری، ورزشی و غیره تفاوت های بسیاری دارند.  لذا امکان استفاده از هر کفپوشی در آن ها مجاز نخواهد بود. یکی از مهم‌ ترین نکات در انتخاب و خرید کفپوش بیمارستانی در نظر گرفتن بهداشت عمومی است. مراکز درمانی محل حضور افراد بیمار و تجمع همراهان آنها می باشد. لذا عدم انتقال عوامل بیماری زا در درجه اول اهمیت قرار دارد. البته از کیفیت و زیبایی این محصولات نیز نباید غافل شد.

بیمارستان ها اماکن پر ترددی هستند. سطح وسیعی از فضای بیمارستان ها به وسیله این نوع کفپوش ها پوشانده می شود. به همین دلیل این کفپوش ها علاوه بر فاکتورهای بهداشتی باید از مرغوبیت و کیفیت بالایی نیز برخوردار باشند. کفپوش فضاهای مختلف در بیمارستان مثل اتاق بیماران، راهروها، سالن انتظار، سرویس های بهداشتی و غیره هر یک باید با در نظر گرفتن شرایط این فضاها انتخاب گردند. همان طور که گفته شد محیط بیمارستان ها و مراکز درمانی مستعد رشد و انتقال عوامل بیماری زا همچون ویروس ها، باکتری ها و قارچ ها می باشد. لذا کفپوش بیمارستانی می بایست آنتی باکتریال باشد. علاوه بر این باید بگونه ای انتخاب شود که نظافت آن راحت بوده و قابل شست و شو باشد. استفاده از کفپوش آنتی باکتریال در اتاق های عمل، اتاق های ایزوله، بخش آزمایشگاه، بخش های مراقبت ویژه و دیگر قسمت ‌های مهم بیمارستان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید به آن توجه نمود.

مزایای استفاده از کفپوش بیمارستانی

کفپوش بیمارستانی، از انواع کفپوش های صنعتی است که مزایای مختص به خود را دارد. این کفپوش ها در تمام فضاهای بیمارستانی از جمله اتاق های عمل قابل نصب هستند. مهم ترین ویژگی آن ها این است که آنتی باکتریال بوده و قابلیت شست و شو دارند. از مزایای استفاده از کفپوش بیمارستانی می توان به مواردی همچون راحت بودن نظافت سطح کفپوش، لغزنده نبودن سطح کفپوش، ایجاد سهولت برای جابجایی تخت بیمار و سایر تجهیزات بیمارستانی اشاره نمود.

کفپوش بیمارستانی از نظر ساختار، به دو دسته رولی و تایل دسته بندی می گردند. از آن جایی که متراژ محیط های بیمارستانی بالا است اغلب از کفپوش های رولی در آن ها استفاده می شود. چرا که سرعت نصب این کفپوش ها بیشتر می باشد. ابعاد کفپوش های رولی نسبت به تایل ها بیشتر بوده و به یکباره می توان سطح گسترده ای از زمین را پوشش داد. حال آن که ابعاد تایل ها کوچکتر است. متریال به کار رفته در ساخت این کفپوش ها سبب می شود مقاومت و کشسانی بالایی داشته باشند. به همین دلیل در اثر فشار و تماس دچار خراشیدگی و ساییدگی نمی شوند. ویژگی منحصر به فرد این نوع کفپوش ها نفوذ ناپذیر بودن آن ها می باشد. این کفپوش ها در تماس با مواد و عناصر شیمیایی مختلف واکنش نشان نداده و دچار خوردگی نمی شوند. 

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون