کد خبر: ۴۳۹۷
۰۹:۴۳ -۲۵ خرداد ۱۳۹۶

نظری‌افشار: امیدواریم دست پر از لهستان بازگردیم

دریافت کننده تیم ملی والیبال گفت: آماده‌ایم و امیدواریم دست پر از لهستان بازگردیم زیرا این برای ما اهمیت زیادی دارد که به مرحله بعدی رقابت‌ها صعود کنیم.
ورزش و جوان- فرهاد نظری‌افشار دریافت کننده تیم ملی والیبال در آخرین تمرین پیش از مسابقه برابر آمریکا در هفته سوم لیگ جهانی والیبال اظهار داشت: شرایط تیم خوب است. مسیر سختی را پیمودیم، اما خوب استراحت و ریکاوری کردیم و تمرین خوبی پشت‌سر گذاشتیم.

 

دریافت کننده تیم ملی والیبال افزود: آماده‌ایم و امیدواریم دست پر از لهستان بازگردیم زیرا این برای ما اهمیت زیادی دارد که به مرحله بعدی رقابت‌ها صعود کنیم.

 

تیم ملی والیبال کشورمان از 6 مسابقه خود در دو هفته لیگ جهانی سطح یک سه پیروزی و 7 امتیاز کسب کرده است و در جایگاه هشتم جدول دوازده تیمی رقابت‌ها قرار دارد و در هفته سوم لیگ جهانی والیبال که در شهر کاتویتسا لهستان برگزار می‌شود باید با تیم‌های آمریکا، روسیه و لهستان رقابت کند تا در پایان 5 تیم اول به اضافه برزیل جواز حضور در مرحله بعدی رقابت‌ها که به میزبانی و با حضور برزیل برگزار می‌شود، راه یابند.

منبع: فدراسیون والیبال

ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون