کد خبر: ۴۲۵۳
۱۰:۰۲ -۲۲ خرداد ۱۳۹۶

طباطبایی: با استعدادیابی علمی ورزش متحول می‌شود

مدیر کل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: امسال با تقویت پایگاه‌های قهرمانی و اختصاص بودجه چشمگیر برای امر استعدادیابی به دنبال آن هستیم تا تحول بزرگی در ورزش کشور طی ۱۰ سال آینده ایجاد کنیم.

ورزش و جوان- دکتر رامین طباطبایی اظهار کرد: جنبشی که طی سه، چهار سال گذشته در بخش استعدادیابی شروع کردیم، اگر بخواهیم این روند مداوم و پویا ادامه‌ داشته باشد، نیاز به بودجه چشمگیری هستیم تا با تجهیز و استاندارد سازی پایگاه‌های قهرمانی و افزایش یکسری پایگاه‌های قهرمانی دیگر در شهرستانهای مختلف بتوانم گام‌های موثری در این خصوص برداریم. البته امسال تقاضای افزایش بودجه ۵۰ درصدی داشتیم تا بتوانیم به اهداف پیش‌بینی شده خود دست پیدا کنیم. ضمن این که تلاش می‌کنیم از مالیات ارزش بر افزوده  که در برنامه ششم توسعه مصوب شده است، سهمی از این مالیات را برای تقویت پایگاه‌های قهرمانی و استعدادیابی در فدراسیون‌ها اختصاص دهیم.

وی گفت‌: هدف ایجاد یک فرایند پشتوانه سازی علمی برای تیم‌های ‌ملی است. تاکید ما این است تا فرایند استعدادیابی که برای فدراسیون ها تدوین می‌کنیم ماندگار و پویا باشد و با تغییر مدیریت‌ها ، متوقف نشود تا بتوانیم پشتوانه‌های موثری را برای تیم‌های‌ ‌ملی تربیت کنیم.

طباطبایی خاطر نشان کرد: ظرف سه، چهار سال اخیر که روند استعدادیابی را آغاز کردیم، روند رو به رشدی داشتیم و تمام تلاشمان بر این است تا با نهادینه کردن پشتوانه سازی علمی در فدراسیون‌ها و تقویت روند استعدادیابی، تعداد مدال‌های خود را در رقابت‌های آسیایی و  المپیک افزایش دهیم.

مدیر کل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: فدراسیون‌ها وظیفه دارند فرایند استعدادیابی را به صورت علمی، هدفمند و با علم روز دنیا پیش ببرند. در این صورت ما نیز از هر گونه حمایتی، کوتاهی نخواهیم کرد.

وی ‌اضافه کرد: اگر اعتبارات لازم در این زمینه تامین شود، در ۱۰ سال آینده شاهد تحولات بزرگی در ورزش کشور خواهیم بود.

طباطبایی در پاسخ به این پرسش که چقدر تصور می کنید با اجرایی شدن این طرح، شاهد افزایش مدال در رقابت‌های آینده باشیم، بیان‌ کرد: نتایج این طرح در کوتاه مدت جواب نمی‌دهد. فرایند استعدادیابی اگر به شکل علمی، اصولی و مطابق با برنامه‌هایی که برای رشته‌های ورزشی در فدراسیون‌ها تعریف کردیم و برای آنها تعیین تکلیف کردیم که در زمینه استعدادیابی در کجا قرار دارند و چه برنامه‌هایی را باید عملیاتی کنند، بدون شک در آینده ای نه چندان دور شاهد افزایش مدال‌ها در رشته‌های پر مدال خواهیم بود.

مدیر کل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: در این طرح تمرکز اصلی ما بیشتر روی رشته‌هایی همچون؛ قایقرانی، تیراندازی ، دوچرخه‌سواری و شمشیربازی است که در هر دو رده سنی زنان و مردان شانس مدال آوری یکسانی داریم. البته در کنار این رشته‌ها به شنا، ژیمناستیک و دوومیدانی نیز توجه ویژه‌ ای داریم و سعی می‌کنیم با شناسایی استعدادهای نخبه در این رشته‌ها شرایط خود را به مدال آوری نزدیک کنیم. بدون تردید در ۱۰ سال آینده و در  المپیک ۲۰۲۴ وضعیت خوبی از نظر مدال آوری در رشته‌های تیراندازی ، دوچرخه‌سواری، شمشیربازی و قایقرانی خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون