کد خبر: ۳۹۱۷۲
۱۹:۰۰ -۲۳ بهمن ۱۴۰۰

این ۲ غذا را دوبار گرم نکنید!

منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که می‌توان پس از گرم‌کردن کامل دوباره مصرف کرد.

تغذیه سالم

نشان تجارت - راهکار گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکی‌ها نباید انجام شود، زیرا ارزش غذایی شان را از دست می‌دهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرم‌کردن دوباره در آن‌ها ایجاد شود.

در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی عبارتند از:

اسفناج

اسفناج حاوی ترکیباتی به‌نام نیترات است که خطری برای سلامت بدن ندارد. اما زمانی که اسفناج پس از یک‌بار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل می‌کند، نیترات به نیتریت تبدیل می‌شود که برای سلامت مضر خواهد بود و می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی شود.

قارچ

قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فست‌فود استفاده می‌شود، اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن می‌شود که مشکلاتی برای هضم ایجاد می‌کند و زمینه‌ساز نفخ خواهد بود.

منبع: بوق خبر
برچسب ها:
ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون