نشان تجارت - کره بادام زمینی مقدار زیادی پروتئین ،ویتامینهای ضروری و مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و روی دارد. در ادامه به مواد مغذی این کره خوشمزه و فواید آن اشاره میکنیم:
هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حدود 7 گرم پروتئین دارد.پروتئینها انرژی بدن را تامین می کنند و در هر گرم 4 کالری دارند.
هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، حاوی 57 میلی گرم منیزیم است. منیزیم در بیش از ۶۰۰ واکنش در بدن نقش دارد و به عنوان یک کوفاکتور یا مولکول کمکی در واکنش های بیوشیمیایی عمل می کند.
هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی حدود 107 میلی گرم فسفر است که به بهبود و عملکرد فعالیت مغز کمک میکند.
دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حدود 0.85 میلی گرم روی را برای بدن فراهم می کند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، سنتز پروتئین و تشکیل DNA ضروری است.
هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی 4.21 میلی گرم نیاسین است که به بهبود هضم و عملکرد عصبی تولید انرژی کمک می کند.
هر دو قاشق کره بادام زمینی با داشتن 0.17 گرم ویتامین B برای سلامت قلب و سیستم ایمنی ضروری است.کره بادام زمینی کالری، چربی اشباع شده و سدیم بالایی دارد، نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، با این حال با رعایت اعتدال در مصرف میتوان از مزایای آن بهره برد، از جمله :
هر ماده غذایی مفید اگر به صورت زیاد مصرف شود نه تنها برای سلامت بدن مفید نیست بلکه عوارضی هم به دنبال دارد.
کره بادام زمینی هم از این قاعده مستثنا نیست. از جمله می توان به این موارد اشاره کرد: