نشان تجارت - سرکه سیب ماده غذایی بی نظیری است که نه تنها دارای فواید فراوان است و از آن به عنوان ضد عفونی کننده و لکه بری قوی در خانه یاد میشود، بلکه برای لاغری و کاهش وزن نیز بسیار مناسب است. اما یکی از سوالاتی که بسیاری از کاربران برای لاغری با سرکه سیب برایشان پیش میآید، این است که چگونه از فواید سرکه سیب برای لاغری استفاده کنم؟ بهترین زمان مصرف سرکه سیب برای کاهش وزن چیست؟ و چندین سوال دیگر که در این بخش از تناسب اندام نمناک پاسخ آنها را خواهیم داد.
بسیاری از متخصصان تغذیه در مورد سرکه سیب به عنوان ابزاری برای کاهش وزن صحبت میکنند. آیا میخواهید بدانید که سرکه سیب چطور میتواند برای کاهش وزن و تناسب اندام مفید باشد؟
اسید استیک ترکیب اصلی در سرکه سیب است که به آن خاصیت چربی سوزی میدهد و اشتهای شما را پایین میآورد، متابولیسم (سوختوساز) بدن را بالا میبرد. ۶ درصد سرکه سیب اسید استیک و باقی آن، آب و اسیدهای دیگر است.
تحقیقات نشان داده است که سرکه سیب از هضم نشاسته در بدن جلوگیری میکند و سبب میشود که کالری بسیار کمتری وارد جریان خون شود. سرکه سیب میتواند در چربی سوزی و کاهش تری گلیسیرید خون موثر باشد.
هر قاشق غذاخوری سرکه سیب ۳ کالری دارد و هیچ کربوهیدراتی در آن وجود ندارد.
بهترین زمان مصرف سرکه سیب برای لاغری پیش از وعده غذایی است. شما باید این نوشیدنی را سه بار در روز مصرف کنید: (صبح با شکم خالی، قبل از ناهار و قبل از شام.) مصرف سرکه سیب قبل از خواب، قند خون را کاهش داده و موجب است فرد را دچار افت قند نماید.
مقدار توصیه شده برای مصرف سرکه سیب یک یا دو قاشق غذاخوری است که باید در حجم مشخصی از مایعات همچون آب و یا سایر نوشیدنیها حل شود.
برای کم کردن وزن با استفاده از سرکه سیب، ۲ قاشق چای خوری سرکه سیب را در ۳۰۰ میلی لیتر آب رقیق کرده و به آن یک قاشق چای خوری عسل اضافه کنید و آن را نیم ساعت قبل از غذا بنوشید، دهان خود را بعد از نوشیدن با آب تمیز آبکشی کنید، چون اگر مسواک نزنید سرکه سیب به دندانهای شما آسیب میرساند.
اگر شما عسل و سیر را به نوشیدنی آب و سرکه سیب اضافه کنید، مخلوط درمانی خواهید داشت که کاملاً به مبارزه علیه ویروسها و باکتریها کمک میکند و البته به شما کمک میکند که وزن خود را هم از دست بدهید.
به جز این روش میتوانید از سرکه سیب در تهیه سس سالاد و یا در غذای خود استفاده کنید تا خاصیت چربی سوزی آن اثر بگذارد.
مصرف تنها یک ماده غذایی نمیتواند تاثیر زیادی در کاهش وزن داشته باشد و اگر تغییری در سبک زندگی خود ندهید، ممکن است بعد از سه ماه مصرف سرکه سیب تنها یک کیلو وزن کم کنید.
سرکه سیب میتواند به شما در کاهش وزن کمک کند، اما درمان اصلی نخواهد بود. شما باید درک کنید که بدون داشتن تغذیه مناسب و تمرینات فیزیکی به نتیجه مطلوب نخواهید رسید. فرآیند کاهش وزن سالم یک کار بزرگ است، بنابراین باید سخت تلاش کنید تا بدن مورد نظر و رویایی خود را داشته باشید.
اگر شما یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و در کنار آن ورزش کنید، با مصرف سرکه سیب میتوانید حدود ۲ کیلوگرم در هفته وزن کم کنید. شما میتوانید سرکه سیب را به شکل کپسول استفاده کنید و یا سرکه سیب را در تهیه سس سالاد و یا در غذای خود استفاده کنید.
برای کاهش وزن و لاغری از خوردن غذاهای ناسالم و تنقلات (شیرینی، آرد، غذاهای چرب و شور و محصولات سرخ شده) اجتناب کنید و مصرف کالری را محدود کنید و سرکه سیب و آب را بنوشید، با این روش میتوانید مقدار فراوانی از وزنتان را کم کنید.
سرکه سیب باکتریهای مضر را از بین میبرد.
سرکه سیب به کاهش قند خون و کنترل دیابت کمک میکند.
سرکه سیب به بهبود سلامت پوست کمک میکند.
سرکه سیب علائم سندروم تخمدان پلیکیستیک کاهش میدهد.
سرکه سیب به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و چربی خون کمک میکند.
سرکه سیب دارای خاصیت ضد قارچی است.
سرکه سیب برای کنترل بیماریهای کلیه، تیروئید، و همچنین برای درمان آکنه، یبوست و واریس مفید است.
مصرف سرکه سیب میتواند عوارضی به دنبال داشته باشد که بهتر است از مصرف خودسرانه آن پرهیز نمایید.
مصرف سرکه سیب میتواند سبب ایجاد مشکلات گوارشی مانند گاستروپارزی در افراد به خصوص افراد مبتلا به دیابت نوع یک، نفخ، احساس تهوع شود.
اسید استیک موجود در سرکه، میتواند مینای دندان را از بین ببرد و موجب فرسایش مینای دندان شود.
سرکه سیب سبب کاهش سطح پتاسیم خون میشود.
سرکه سیب میتواند با انواعی از داروها تداخل داشته باشد. داروهایی که با سرکه سیب تداخل میکنند شامل داروهای دیابت، دیگوکسین یا لانوکسین و داروهای ادرار آور هستند.
اگر دچار مشکلات گوارشی هستید و یا دارو مصرف میکنید، پیش از مصرف سرکه سیب باید با پزشک مشورت نمایید.
۱ کیلوگرم سیب (نوعش مهم نیست)
۱۰۰ گرم شکر
۱۰ گرم مخمر
سیب را پوست بکنید و تکه تکه کنید.
سیبها را در یک ماهی تابه بریزید و آنها را با شکر (حدود ۵۰ گرم به ازای هر کیلو گرم سیب شیرین و ۱۰۰ گرم به ازای هر کیلوگرم سیب ترش) و آب بپوشانید، آب باید بیشتر از ۵ سانت بالای سیبها باشد.
اجازه دهید سیبها به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مخمر را اضافه کنید.
ظرف را برای ۲ هفته در مکانی تاریک قرار دهید.
هر هفت روز مواد را مخلوط کنید و مایع را پس از ۱۴ روز فیلتر کنید و برای ۲ ماه در جایی نگه دارید.
سرکه آماده شده را در ظروف شیشهای بریزید و نگهداری نمایید.