کد خبر: ۳۳۷۸۷
۲۲:۵۸ -۲۲ شهريور ۱۴۰۰

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ

مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ

نشان تجارت - قارچ برش خورده : 700 گرم
شیر خشک : 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید همه کاره : 3 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات یا آب گوشت : 1 فنجان
خامه سبک : ⅓ فنجان
پنیر پارمزان : ½ فنجان
موسیر خرد شده : 1/2 فنجان
سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل تازه : 1/2 قاشق چایخوری

پاستا را مانند تمام پاستاهایی که درست می کنید برای 8 الی 10 دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.

در یک تابه روغن را کمی داغ کرده و سیر، آویشن، نمک، فلفل را کمی تفت دهید.

قارچ های خرد شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.

این کار را برای 7 الی 10 دقیقه انجام دهید تا آب قارچ ها تبخیر شود.

آردو شیر خشک را با هم مخلوط کرده و درون آب سبزیجات حل کنید.

این مخلوط را به مخلوط قارچ اضافه کرده و برای 1 دقیقه تفت دهید.

پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را از روی گاز بردارید.

در این مرحله خامه را به سس قارچ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون