نشان تجارت - افرادی که به دنبال تناسب اندام هستند معمولا از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنند؛ بسیاری از مواد غذایی و سبزیجات ضمن اینکه مواد مورد نیاز بدن را تامین میکنند، برای از بین بردن چربیهای اضافی بدن نیز مفید میباشند، از این رو در ادامه میتوانید انواع متنوعی از سبزیجات چربی سوز گردآوری شده در این مطلب را ملاحظه نمایید.
قرار دادن سبزیجات و میوهها در برنامه غذایی برای سلامتی بدن مفید است و علاوه بر آن مصرف آنها میتواند به کاهش وزن افراد کمک کند؛ بنابراین در این مطلب چند نمونه از مهمترین سبزیجات لاغر کننده که نقش زیادی در از بین بردن چربیهای اضافه بدن دارند را به شما معرفی کرده ایم که در ادامه ملاحظه خواهید کرد.
این نوع سبزی حاوی کلسیم بوده و برای چربی سوزی و تناسب دور کمر موثر میباشد. همچنین کلم پیچ دارای آهن و لوتئین (ویتامین چشم) است که برای سلامتی بدن مفید میباشد.
اسیدهای چرب موجود در آووکادو نقش زیادی در چربی سوزی شکم دارد. ضمن اینکه این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، ویتامین E، اسید فولیک میباشد.
تخم کدو که جزو سبزیجات لاغر کننده میتوان آن را طبقه بندی کرد، شامل مواد معدنی مثل آهن، فسفر و منیزیم میباشد. این ماده غذایی غنی از اکسیدان است و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
کاهو حاوی فیبر، ویتامین ث، فولات، و منگز است که انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده، در نتیجه شخص میل کمتری به غذا پیدا میکند.
همه کربوهیدراتها برای سلامتی مضر نیستند. نودل کدو سبز از غذاهای کم کربوهیدرات بوده و برای لاغری میتواند مفید باشد. همچنین استفاده از هویچ در غذاهایی مانند ماکارونی و پاستا به کاهش کربوهیدرات و افزایش فیبر کمک میکند.
ویتامین ث موجود در فلفل سبز خاصیت چربی سوزی دارد؛ افرادی که دارای کمبود ویتامین ث هستند، چربی دخیره شده در بدن آنها بیشتر است، بنابراین مصرف میوهها و سبزیجات حاوی ویتامین ث میتواند موجب چربی سوزی بدن شود، ضمن اینکه خوردن ویتامین ث به جذب آهن نیز کمک میکند.
لیمو ترش یکی دیگر از میوهها و سبزیجات چربی سوز میباشد که موجب کاهش وزن میشود. برای این منظور میتوانید از لیموهایی به رنگ سبز تیره که سفت و تقریبا سنگین باشند و پوست براقی داشته باشند، استفاده نمایید.
قارچها یکی از بهترین سبزیجات لاغر کننده میباشند؛ اگرچه قارچ را نمیتوان جزو گیاهان دسته بندی کرد، زیرا دارای بافتی مابین گیاه و گوشت بوده و بسیار کم کالری هستند. از آنجا که امکان دارد، قارچها از برخورد صاعقه با دانه یک گیاه به وجود آمده باشند، بنابراین بافتی مابین گیاه و گوشت دارند.
قارچها به عنوان بهترین مواد برای رژیم غذایی توصیه میشوند. در واقع مصرف مواد غذایی این چنینی در کنار سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر زیاد موجب سیری بلند مدت میشوند.
مقدار ۱۰۰ گرم قارچ دارای مقدار ۷ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، یک و نیم گرم پروتئین و کالری کمتر از ۵۰ گرم و نیز چربی کمتر از یک گرم میباشد، بنابراین در صورتی که قارچ را در وعده غذایی تان مصرف کنید به دلیل دارا بودن فیبر زیاد، احساس سیری طولانی ایجاد خواهد کرد، اما به دلیل کم کالری بودن نمیتواند انرژی زیادی در اختیار بدن قرار دهد.
اسفناج سرشار از آهن و فیبر است، بنابراین علاوه بر خاصیت لاغری و کاهش وزن دارای خواص زیادی میباشد؛ بنابراین از سبزیجات برگدار همچون اسفناج میتوان به عنوان گیاهان دارویی مورد استفاده قرار دارد و از این طریق خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها همچون دیابت نوع ۲، انواع سرطانها و بیماریهای قلبی را کاهش دهید.
انواع ترب سفید، سیاه و قرمز به دلیل مقادیر فراوان فیبر میتوانند سیری زودرس ایجاد نمایند و در نتیجه اشتها را کاهش داده و یا اشتهای کاذب ایجاد نمایند. برای شناخت روشهای مقابله با اشتهای کاذب میتوانید در اینجا کلیک کنید.
ضمن اینکه مصرف ترب کوهی موجب تحریک ترشحات معده شده و در نتیجه سیستم گوارشی را بهبود میبخشد. ویتامین C موجود در ترب برای جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید میباشند.
از دیگر فواید درمانی ترب میتوان به تقویت قلب، بهبود آنفولانزا و رفع عفونت دستگاه ادراری اشاره کرد. همچنین مصرف این ماده غذایی موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و نیز به پاکسازی بدن از سموم کمک میکند.